Connect with us

Svijet

Izazvala saobraćajku i sve snimala: Pogledajte, ubila sam svoju sestru

Published

on

Obdulija Sančez (18), tinejdžerka iz Kalifornije, prošlog mjeseca izazvala je saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njena mlađa sestra Žakelin (14). Svemu su kumovali mobilni telefon i alkohol.

Obdulija je upravljala automobilom i prenosila atmosferu u vozilu uživo, a na mjestu suvozača sjedila je njena mlađa sestra Žakelin (14). Nepažnja je kumovala nesreći koja se krajem jula dogodila u blizini grada Stoktona, piše “Daily Mail”.

“Vožnja je bila uobičajena, sve dok nisam osjetila da bez kontrole skrećem ulijevo. Počela sam zaustavljati auto, ali bilo je prekasno i prevrnule smo se”, priznala je.

U automobilu je bila i treća putnica, prijateljica poginule Žakelin.

“Nisam imala namjeru da izazovem nesreću. Svi snimaju tokom vožnje, to je danas popularno. Imam tek 18 godina, još smo mladi”, izjavila je Obdulija, očigledno još uvijek nesvjesna što je učinila, prenosi “24sata.hr”.

On tvrdi da nikad prije nije doživjela saobraćajnu nesreću.

Nevjerovatno je da je djevojka nastavila  i nakon nesreće da prenosi na internetu šta se dešava.

Čak je snimala mrtvo tijelo svoje sestre, a kada je shvatila da joj je sestra preminula ona je rekla:

“Pogledajte, ubila sam svoju sestru. Znam da ću ići u zatvor, ali nije me briga. Volim te, počivaj u miru dušo”.

“Volim te, probudi se dušo, probudi se. Žao mi je. Nisam htjela da te ubijem”, nastavila je ona, ali nije prekidala da snima.

Nakon što su policija i hitna pomoć stigle na mjesto nesreće, Obdulija je postala agresivna i željela je da se pozdravi sa svojom preminulom sestrom. Izmjereno joj je 0,8 promila alkohola u krvi i odvezena je u policijsku stanicu. Video je pregledan više od 700 hiljada puta, a Obduliji prijeti kazna zatvora od 13 godina.

Upozoravamo vas da je snimak uznemirujućeg karaktera!

 

(Nezavisne)

Popularno