IZAŠAO DA SE OPERIŠE, PA KUPUJE STAN: Evo da li se Zoki Šumadinac vraća u Zadrugu!

Otkrivamo šta trenutno radi u spoljnom svetu!

FOTO: Vladimir Šporčić

Zoran Šumadinac je neko ko je zbog zdravstvenih problema napustio "Zadrugu".


Međutim, on je za portal nemazabranjenih.rs otkrio kako teče njegov oporavak i šta trenutno radi u spoljnom svetu.


Posle izlaska iz bolnice Dedinje došao sam kući, a desetak dana kasnije izvadio sam konce i prva kontrola je bila više nego zadovoljavajuća. Ne dam se ja lako", otkrio je Zoki i potom dodao:


Otišao sam malo potom do Beča. Pre par dana sam se vratio i bio sam u Vrnjačkoj Banji. Jurio sam i neke stanove. Želim da kupim jedan u Banji i da tamo povremeno odem i da isperem mozak i toksine. Taj stan će svakako ostati mom sinu, pa neka dete uživa.


Ovo bi inače bio treći njegov stan koji poseduje, jer već ima stan u Gornjem Milanovcu i jedan na Zlatiboru.


Inače, koliko se Zoki brzo oporavio, najbolje govori to što je od prošle nedelje počeo da radi u svojoj agenciji, a naredni vikend kreće ponovo da nastupa.


Pošto je u dobroj formi, zanimalo nas je da li se i kada vraća u "Zadrugu".


Što se tiče "Zadruge" i mog eventualnog povratka, o tome ne mogu da pričam još uvek, ali čim budem mogao, vi ćete prvi saznati", odgovorio nam je Zoki.


Za kraj razgovora, zamolili smo ga da nam otkrije svoje utiske o zadrugarima, tj. ko je na njega ostavio najjači utisak.


Ako moram da izdvojim nekoga kao najbolju osobu od zadrugara to su definitivno Jelena Pešić i Stefan Karić. Ne mogu, a da ne spomenem i Jelenu Krunić. Devojka je sasvim na mestu i jako plemenita, ona i ja smo svaki dan mesili hleb za zadrugare, a ja spremao i gibanice. Opet kažem nemam negativno iskustvo kada je "Zadruga" u pitanju", rekao je Zoki na kraju razgovora.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram