Connect with us

Zvijezde i tračevi

IVAN MARINKOVIĆ ŠOKIRA: MILJANA NIJE RODILA MOG SINA, EVO KO MU JE OTAC!

Published

on

Ivan Marinković i Miljana Kulić ne prestaju da se putem medija prepucavaju.

Nakon što je Miljana izjavila da Ivan može da viđa njihovog sina Željka samo ako prođe test na drogu i alkohol, on je iznjeo tvrdnju da mu je Miljana rekla da on nije Željkov sin, što je i sam sumnjao.

Bivši muž Goce Tržan kaže da mu iz tog razloga nije ni bilo mjesto na proslavi Miljane Kulić u Nišu.

– Pozvan sam, ali šta ću ja tamo kao rijaliti igrač?! Taj epitet me ne dovodi na proslavu. Mada bolje što nisam otišao jer, kako Miljana kaže, nisam otac djeteta. Čak mi je u toku noći rekla da je pravi otac bio na proslavi rođenja sve vrijeme. Zbog svega toga zaključujem samo da su moje tvrdnje da je zatrudnila sa nekim drugim od samog početka bile tačne – rekao je Ivan za “Alo!”, pa dodao:

– Vodim se time da gdje ima dima, ima i vatre i postoji dobar razlog zašto je već nebrojeno puta rekla da nisam otac tog djeteta. Čim je završeno snimanje, Miljana me je bombardovala porukama – rekao je Marnković.

On je negativno iskomentarisao Miljanino slavlje povodom prinove.

– Dijete koje je rodila niko nije pomenuo u toku slavlja. Bilo je važno slikati se, praviti feštu i jeftinu, šatorsku zabavu u Nišu. Naravno, ispratio sam sve i samo sam im ja bio tema. Sve je izgledalo kao idealan trenutak da poziraju kako bi još malo bili u novinama. Do juče je Miljana kačila slike sina, ali na proslavi koju je napravila povodom njegovog rođenja ga nije spomenula, niti je imala vremena, pošto je morala da se slika sa Đanijevom ženom i ostalim bitnim ličnostima. Sramota i smehoteka – zaključio je Ivan za „Alo!“.

Popularno