Ivan Marinković: Kulići me maltretiraju, radiću DNK!

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Ivan Marinković opet je progovorio o majci njegovog sina Željka Miljani Kulić, pa je sada otkrio da ga je kontroverzna Nišlijka proganjala dva meseca pre nego što je ušao u trenutno aktuelni rijaliti.

Naime, Ivan je objasnio da je doživeo razne torture od porodice Kulić, pa sumnja da će tome doći kraj, iako Miljana trenutno uživa u vezi sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

- Na meni je sada jedna teška odluka, a to je kako da se izborim sa celom situacijom koja je vezana za Miljanu Kulić i celom njenom porodicom. U dilemi sam da li da radim DNK test pošto je detetu kod imena oca upisano N. N. lice. Ne znam šta je najpametnije, pogotovo što će svaki moj postupak oko svega ovoga podići prašinu, pa ne znam šta sve može da se desi. Oni su mene maltretirali i pre nego što sam ušao u sedmu sezonu rijalitija. Sve je trajalo više od dva meseca, torture, pozivi, pretnje, ma svašta - rekao je Marinković u rijalitiju pomalo bojažljivo. Ivan je potom pričao i o svojoj ćerki Leni, koju ima iz braka sa pevačicom Gocom Tržan, pa je rekao da ga ubija činjenica da u ovom momentu ne zna gde je i šta radi njegova naslednica

- Nemam pojma šta se dešava sa Lenom i to me ubija. Znam da ide u školu i da su bili na zimovanju. Meni ćerka užasno nedostaje. Znate i sami da Jeleni ovde pričam o Leni kada skinemo bubice i kada legnemo u krevet. Pre nekoliko dana sam zaplakao, nisam nikome ni rekao zašto, ali sit sam se isplakao koliko mi je teško što je ne viđam. Posle izlaska iz "Parova" više neću ulaziti ni u jedan rijaliti, već ću pokušati da sredim svoj život i situaciju sa ćerkom. Strašno je što smo se poslednji put videli 2017. godine pred ulazak u "Parove" - izjavio je Marinković. Većina Ivanovih cimera zna ko je Miljana Kulić, pa su ovog rijaliti-igrača pomno slušali dok je sve ovo izlagao. Ivan je u više navrata govorio o tome da je jedina stvar koja ga veže za Kulićku to što sa njom ima dete, te i da tu više nema drugih emocija. Pozvali smo Miljanu kako bismo je pitali za komentar, međutim, ona nije odgovarala na naše pozive sve do zaključenja broja.

Podsećamo, ovo nije prvi put da je Marinković pred kamerama govorio koliko mu je teško i koliko pati za svojom ćerkom Lenom. On je plakao kao kiša na dan svog rođendana jer je očekivao da će mu naslednica čestitati i da će mu produkcija sve preneti, ali se to ipak nije desilo, pa je Ivan ceo dan proveo u suzama.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram