IMALA JE ŠTA DA VIDI Djevojka je otvorila tampon i ZGROZILA SE onim što je našla u njemu!

Trenutak nepažnje ili splet okolnosti mogao je mladu djevojku da košta povrede i eventualnih zdravstvenih problema da nije na vrijeme uočila falinku u tamponu. Harmoni Grant kupila je tampone s aplikatorom, ali kada je otvorila jedan, vidjela je da iz njega viri plastična crna iglica, piše Blic žena.

Iznenađena i šokirana, objavila je to na svom Fejsbuk profilu kao upozorenje drugim ženama.Javila se i proizvođaču, a uskoro je dobila i odgovor da proizvod vrati prodavcu i da će dobiti povraćaj novca. Harmoni tvrdi kako je “šturi” odgovor proizvođača zaista neprimjeren s obzirom na to kakve je to posljedice moglo da ima.

Potrošila je gotovo cijelu kutiju tampona brenda “Playtex” dok nije naišla na ovaj, objasnila je i tvrdi kako je doživjela traumu. Iz kompanije “Edgewell Personal Care” odgovorili su da je riječ o izolovanom primjeru i kako su njihovi proizvodi sigurni za upotrebu.

U svom postu napisala je upozorenje ženama da budu posebno oprezne i obave brzu provjeru svakog proizvoda koji stavljaju u sebe, a ona je navela da tampone više neće koristiti.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram