Connect with us

Gamezone

Igrate GTA? Lovite greške, isplatiće vam se!

Published

on

Ako volite GTA i imate oštro oko, naišli ste na grešku ili neki drugi propust na sajtu igre – prijavite to RockStar ekipi, što će oni znati da cene (i nagrade)!

GTA i Rockstar Games programer otkrio je da postoji razvijen sistem koji nagrađuje svakoga ko prvi primeti neki bag u igri i prijavi ga direktno njima. Ako ste „picajzla“, koja traži grešku svuda, ovo je prava prilika da se obogatite 😉

Za početak dobro je da pogledate oglas u kojem Rockstar poziva sve sposobne hakere ili one što primećuju sve i svašta, da im se jave, ako pronađu neku grešku.

Do sada je isplaćeno preko 90.000 dolara na osnovu 155 prijava učesnika. Ako ste prvi koji je prijavio bag ili sigurnosni rizik, a to niste nikom otkrili, bićete isplaćeni u zavisnosti od toga koliko je velik problem koji ste otkrili, objašnjava Play! Zine. Pronalaženje grešaka se odnosi na njihove onlajn servise i domene kao što su rockstargames.com, socialclub.rockstargames.com, lifeinvader.com, patches.rockstargames.com i drugi.

Ovaj oglas se ne odnosi na bagove u igri, a čini se i da ponuda ima rok trajanja. Zato odmah pokušajte da pronađete grešku i ko zna – možda vam ovo letovanje isplati GTA ekipa 😉

(Mondo.rs / Play!Zine)

Popularno