Connect with us

Lifestyle

Horoskopski znakovi koji će vam napraviti pakao od života, ako raskinete sa njima

Published

on

Prava je rijetkost da se nakon raskida održava kontakt sa bivšim, mnogo su češće osvete i razne sitne pakosti.

Raskid nije nimalo prijatna stvar. Neki to prosto ne opraštaju i koriste svaku priliku za osvetu, a drugi su smireniji, koliko god da je teško, ipak ostaju u dobrim odnosima sa bivšim partnerima, piše “Telegraf“…

Prema horoskopskim znacima, ovi znakovi su najgori kada ih ostavite.

Lav

Sasvim je sigurno da da Lavovi ne podnose svoje bivše. Čak ne mogu da vorave u istoj prostoriji sa tom osobom. Očigledno je da oni raskid ne prihvataju baš najbolje.

Škorpija

Škorpija može biti vrlo burna i uznemirena. Kada je riječ o raskidu, ona obično nema dobar osjećaj za bivše partnere. Ona će ih ogovarati, čak će širiti strašne glasine o bivšem parteru. Učiniće sve da se uvjeri da je bivši nesretan.

Jarac

Jarac može biti potpuno hladan kada je u pitanju bivši partner, naročito ako je raskid bio težak. Neće ni riječ razmijeniti sa bivšim partnerom, ako ga vidi negdje, okrenuće glavu na drugu stranu.

Bik

Bik ima tendenciju da bude težak kada je riječ o bivšima. On ne želi da ostane u dobrim odnosima sa osobama sa kojima je bio u vezi, jer se ona loše završila. Sve će učini da pokaže toj osobi da se super provodi i bez nje.

Blizanci

Blizanci mogu biti oštri nakon raskida. Definitivno je razumljivo, jer nijedan raskid nije prijatan. Bivši će željeti osnovni kontakt nakon raskida, ali kada su Blizanci u pitanju, to ne dolazi u obzir. Koliko god osoba bila uporna, kod Blizanaca to ne prolazi.

Vodolija

Vodolija može biti hladna ​​nakon raskida. Kada je riječ o raskidu, Vodolija ruši sve mostove za sobom. Ona će prekinuti sve veze sa svojim bivšim i pretvarati se da se njihova veza nikad nije ni postojala.

Djevica

Djevica ima puno nevolja nakon raskida. Na trenutak će se sjetiti i postaće emotivna pri pomenu imena bivšeg. Koristi svaku priliku da priča o tome koliko ju je njen bivši povrijedio. Igraće ulogu žrtve.

Ovan

Ovan obično nema problema da bude srdačan i civilizovan kada je bivša ljubav u pitanju. Ali kad joj dođe trenutak slabosti, ona može da pozove bivšeg i da raspali stari sukob.

Vaga

Vaga pokušava da ostane u dobrim odnosima sa svojim bivšima, ali to se ne dešava baš uvijek. Ponekad, njeni odnosi se završavaju toliko loše da tu nema lijeka, čak ni Vaga veliki diplomata to ne može da riješi.

Strijelac

Strijelac ne ostaje dugo uznemiren nakon raskida. Ako bivša pokušava da raspali stari plamen on menja temu istog sekunda.

Rak

Rak voli da završi odnose na najbolji mogući način. Kad je sa nekim imao jaku vezu teško da može da zaboravi raskid tek tako.

Ribe

Ribe misle da je važno imati zdrave odnose. Ona priznaje da su njeni prethodni odnosi, uprkos razočarenjima, bili značajni. Ona pokušava da nauči iz svojih grešaka i oko toga se zaista trudi.

Izvor: Telegraf

Popularno