Connect with us

Lifestyle

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 17. JUL: BIKOVI će flertovati na Fejsbuku, BLIZANCI će promeniti posao!

Published

on

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka tokom današnjeg dana…

OVAN
LJUBAV: Bićete aktivni, nervozni i raspoloženi za druženje. Ako ste u vezi, možete se osećati sputano. POSAO: Uspeh čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

BIK
LJUBAV: Možda ćete flertovati s nekim preko društvenih mreža. POSAO: Čuvajte novčanik i vodite računa gde vam se nalaze vrednosti. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BLIZANCI
LJUBAV: Nalazite se u sjajnoj fazi za ljubav. Zaljubljivaće se u vas, a i sami ćete biti zaljubljivi. POSAO: Promena posla ili procesa rada. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Danas se nećete previše baviti svojim ljubavnim životom ili ćete imati velikih problema. POSAO: Neće vam biti do posla. ZDRAVLJE: Uganuća i iščašenja zglobova.

LAV
LJUBAV: Može se desiti da se zaljubite u nekog iz kruga prijatelja ili nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Kadrovske promene. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama na radnom mestu ili negde gde ste poslovno. POSAO: Uspeh u poslovima u vezi s lepotom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete biti raspoloženi za romantičan izlazak. POSAO: Nestabilan period u kom ćete morati da pretrpite neželjene promene. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Dan će početi loše, ali kako bude odmicao, tako ćete i vi imati sve više sreće. POSAO: Pronaći ćete inovativna rešenja u poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete više sreće u ljubavnom životu nego u prethodnom periodu. POSAO: Povoljno za rad u oblasti obrazovanja ili javni nastup. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC
LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku, moraćete mnogo da se trudite da biste sačuvali odnos. POSAO: Veći problemi, možda i sa nadređenima. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA
LJUBAV: Odsustvo događaja ako ste sami, ako ste u vezi, pravićete zajedničke planove za budućnost. POSAO: Odličan dan za marketing. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Ostvarićete nova i interesantna poznanstva na radnom mestu. Flert. POSAO: Dobit od nekretnina, privatnog biznisa, trgovine. ZDRAVLJE: Dobro.

(informer)

Popularno