Connect with us

Lifestyle

Horoskop za petak, 12. januar

Published

on

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene…

OVAN

Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami.

BIK

Puni ste sebe pa se s radošću pripremate za večerašnju žurku. Sklonost ljubavnim avanturama vas može uplesti u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbjegnete skandale, savladajte sebe i ne podliježite iskušenju.

BLIZANCI

Oko vas se gomila haos a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mjestu gdje ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već, negdje u sebi, uveliko slutite.

RAK

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, nakratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vijesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da ih saslušate i što prije zaboravite.

LAV

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim dijelom, može riješiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rješenje.

DEVICA

Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer previše pričate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savjet za danas da manje pričate a više radite.

VAGA

Očekuju vas dobre vijesti o značajnom novčanom prihodu, ali vam onda slede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa se to pozitivno odražava na ljubavne odnose.

ŠKORPIJA

Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosjećajnost spavaju.

STRELAC

Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobjegnete. Savjet je da istrajete u svemu, jer dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

JARAC

Splet okolnosti vas dovodi na mjesto gdje vaša promišljena priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savetom riješite veliku zbrku, ali niste sigurni da li treba da se umješate u to. Više vjerujte u sebe, nema potrebe da toliko analizirate.

VODOLIJA

Čeznete za promjenama u kući. Nedostatak sredstava vas sprečava da nešto konkretno učinite, zbog toga se odlučujete na sitne prepravke i premještaje koji će vašem okruženju unjeti novu energiju. Ako uključite i ukućane u to, zadovoljstvo će biti kolektivno.

RIBE

Pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate svoju kolebljivost i nesigurnost. To su osobine koje vas često onemogućavaju da poentirate pa čak i onda kada ste sigurni da ste u pravu. Vjerujete sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle o vama.

Izvor: novosti online

Popularno