Connect with us

Lifestyle

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 14. SEPTEMBAR: BIKOVI ako večeras izađete zaljubićete se, RIBE će imati upalu mišića!

Published

on

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka tokom današnjeg dana…

OVAN
LJUBAV: Povoljan dan za ljubav, obećava uspeh. POSAO: Osećate da možete da postignete sve što zamislite jer ste veoma operativni. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK
LJUBAV: Naći ćete ljubav na mestu zabave. POSAO: Imate sreće u postizanju dogovora i možete ostvariti finansijsku dobit od nekretnina. ZDRAVLJE: Infekcije.

BLIZANCI
LJUBAV: Više ćete biti skoncentrisani na rad nego na ljubav. POSAO: Dobit od bavljenja sportom i svime što ima veze sa zabavom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Unutrašnji konflikt će se loše odraziti na odnos. POSAO: Najbitnije vam je da materijalno prosperirate i tako ćete donositi odluke. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

LAV
LJUBAV: Emotivni ste, čulni i nestrpljivi, ali ne brinite jer vas očekuje uspeh. POSAO: U poslednje vreme imate dosta sreće sa finansijama. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Ovo je vreme za akciju, ali vi ste više zainteresovani za sve drugo sem za ljubav. POSAO: Imate dodatnu energiju za rad. ZDRAVLJE: Infekcija.

VAGA
LJUBAV: Budite jasni u vezi s tim šta i koga želite ili ne želite ili ćete imati problema u ljubavi. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete mnogo prilika za ljubav, što će zakomplikovati situaciju. POSAO: Moguć dobitak, podrška institucija, prijatelja i sreća. ZDRAVLJE: Sjajno.

STRELAC
LJUBAV: Moguća ljubav prema osobi čijem se uspehu divite. POSAO: Imaćete sreće u svim administrativnim i pravnim stvarima i trgovini. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Nećete biti potpuno zadovoljni u ljubavi. POSAO: Dobar dan za popularisanje onoga čime se bavite. Okolina vam je naklonjena. ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA
LJUBAV: Povoljno vreme za ljubav, bićete okruženi osobama koje su otvorene za fizički kontakt. POSAO: Manji problemi pri radu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Blago negativan period, pogotovo za one koji su u dužoj vezi ili braku. POSAO: Selidba kancelarije, bolji uslovi rada, preuređenje. ZDRAVLJE: Upala mišića.

(informer)

Popularno