Connect with us

Lifestyle

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 14. JUN: OVNOVI tajno simpatišu nekog zauzetog, BIKOVI neracionalno troše novac!

Published

on

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda…

OVAN
LJUBAV: Tajne simpatije za nekog zauzetog. POSAO: Teška situacija, ali pojaviće se prilike koje će vam pomoći da je donekle prevaziđete. ZDRAVLJE: Neuredan život šteti zdravlju.

BIK
LJUBAV: Interesovaćete se za svaku vrstu uživanja, pa je ljubav visoko na listi vaših prioriteta. POSAO: Napravićete neracionalne troškove. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI
LJUBAV: Danas ćete se dobro slagati i zabavljati s partnerom. POSAO: Prijatelj će vam pružiti pomoć u poslu ili u promociji onoga što radite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Nešto pozitivniji razvoj događaja, iako nije povoljan period za one koji su u potrazi za ljubavlju. POSAO: Dobra zarada od trgovine. ZDRAVLJE: Loše.

LAV
LJUBAV: Trenutno ste zbunjeni jer vam se dopada više osoba, a u isto vreme se i vi dopadate mnogima. POSAO: Možete očekivati napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Bogat društveni život obećava napredak, ali vi ćete težiti ostvarenju tajne veze. POSAO: Dobijaćete više dobrih ponuda za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Manje promene i pomoć prijatelja ili prilika za rad u državnom preduzeću. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko vam je na neki način nadređen. POSAO: Napredak u sferi finansija i pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Slabo.

STRELAC
LJUBAV: Dobar dan za ljubav i uspostavljanje bliskosti sa voljenom osobom. POSAO: Uspeh u poslu ako se bavite turizmom ili zabavom. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Danas će biti prilike da se napravi pozitivan pomak. POSAO: Moguće je da ćete započeti posao sa osobom koja vam se dopada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Ulagaćete energiju u ostvarivanje kontakata sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Problem sa kostima.

RIBE
LJUBAV: Danas možete uživati u dobroj komunikaciji s partnerom. POSAO: Problemi s nadređenima kao i osobama na višim instancama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Popularno