Horoskop za bebe: Ribe brzo tonu u san, Raku prija galama

Kako podznak utiče na bebino spavanje: Neobičan ritam potreba novog člana porodice može biti nekad dramatičan za roditelje, pa nije loše pogledati ovu analizu detetovog 12. polja horoskopa

FOTO: pixabay

Dečji horoskop je od velike koristi, ne samo zbog analize afiniteta i kapaciteta deteta, zdravlja i načina odgajanja već i zbog određivanja, naizgled, sitnih detalja koji, kada period ranog detinjstva prođe, padnu u zaborav. Jedna od tih sitnica je i kako i koliko beba spava.


Svaki čovek je individua za sebe. Bioritam je, za okolinu, prvo vidljivo stapanje novorođenčeta sa prirodom. U tom periodu, beba i roditelji se ne poznaju, pa neobičan ritam potreba novog člana porodice može biti nekad dramatičan za okolinu. Često buđenje, lagan ili predubok san, zamena noći i dana, teško uspavljivanje, samo su neki od primera koje roditelji mogu imati, a koji se mogu s lakoćom rešiti analizom detetovog 12. polja horoskopa.


Gledajući uopšteno, ako je dete u podznaku:


Ovan, 12. polje je u Ribama - posteljina treba da bude sa motivima riba i mora, tiha muzika i potpuni mrak.


Bik, 12. polje je u Ovnu - posteljina ili krevetac crvene boje, zagušeno svetlo i tišina.


Blizanac, 12. polje je u Biku - zastupljena zelena boja, ambijentalna muzika sa motivima prirode.


Rak, 12. polje je u Blizancima - krevetac nasleđen od brata ili sestre, bez jarkih boja i poželjni glasovi u daljini.


Lav, 12. polje je u Raku - blizu kreveca držati činiju sa vodom, ambijentalna muzika sa motivima mora i vode. Najradije spavaju pored majke.


Devica 12. polje je u Lavu - obavezna svetlost i narandžasta i žuta boja. Najbrže se umire u blizini oca.


Vaga, 12. polje je u Devici - krevetac besprekorno čist, mali i uredan. Izbegavati jarke boje, kao i svetlost.


Škorpija, 12. polje je u Vagi - krevetac jarkih boja, s kružnim oblicima i igračkama koje sviraju ili se stalno čuje ozbiljna muzika.


Strelac, 12. polje je u Škorpiji - polovan krevetac, bordo i braon boja, zagušeno crveno svetlo.


Jarac, 12. polje je u Strelcu - veliki, prostrani krevetac, velike plišane igračke. Zastupljena plava boja, bez zvuka i svetla. Kada malo odrastu, najlakše će zaspati dok gledaju televizor.


Vodolija, 12. polje je u Jarcu - mali starinski drveni krevetac, kolevka. Boje i materijali prirodni. Potrebno je voditi računa o toploti jer je ovim bebama u krevecu hladno.


Ribe, 12. polje je u Vodoliji - ove bebe brzo tonu u san i što je buka veća to se udobnije osećaju. Najvažnije im je da nisu sami. Obavezna je svetlost.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram