HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR Pred vama su teški dani i problemi sa zdravljem!

Ovna prati umor dok Rak puca od zdravlja

OVAN

POSAO: Konačno izlazite iz jedne loše faze i jako vam malo fali da biste došli do velikog poslovnog uspeha. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi ostvarili ciljeve.

LJUBAV: Moguće je novo ljubavno poznanstvo koje će vas motivisati i pokrenuti! Očekuje vas susret sa osobom koju ćete iskreno zavoleti. Ako ste u vezi ili braku, dobro se slažete.

ZDRAVLJE: Hroničan umor vas prati i današnji dan vam generalno nije preterano povoljan kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je faza u kojoj su mogući novi problemi.

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom pred vama je jako dobar dan tokom kog će faktor sreće biti na vašoj strani! Ostvarićete ono što ste želeli i bićete zadovoljni.

LJUBAV: U braku možete da očekujete odličnu situaciju. Ako ste slobodni, moguća je ljubav sa osobom iz inostranstva. Pred vama je generalno veoma zanimljiv dan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Pripazite na ishranu jerbiste u narednom periodu mogli da budete skloni gojaznosti. Potrudite se da na ovom polju ne preterujete sa bilo čim jer će vam to doneti smetnje.

BLIZANCI

POSAO: Vama je današnji dan dosta teško postavljen, a pogotovo nije povoljan za sklapanje novog posla. Potrudite se da se sada pozabavite samo onim rutinskim obavezama.

LJUBAV: Ukoliko imate partnera niste zadovoljni komunikacijom sa njim i loše se osećate jer imate utisak da se emocije polako gase. Pred vama je faza u kojoj će doći do raskida.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Očekuje vas nešto teži dan koji za polje zdravlja nije baš sjajan. Pred vama je period u kojem ćete imati manje smetnje.

RAK

POSAO: Skloni ste preterivanju kada su u pitanju vaša očekivanja ali generalno ne biste trebali da imate konkretne probleme na polju posla. Okolnosti vam idu u prilog i zadovoljni ste.

LJUBAV: Dobro se osećate pored svog partnera i zadovoljni ste ljubavnom situacijom koju imate. Pred vama je period u kojem ćete donositi nove, važne, zajedničke odluke.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično i nemate probleme sa zdravljem. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate sasvim dobro stanje a fizička aktivnost i sport vam dodatno doprinose.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Sreća vas prati kuda god da krenete, pa možete da očekujete veoma pozitivnu poslovnu situaciju. Ako postoje neki problemi koji vas muče od ranije, uspećete da ih rešite.

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i uživate u svakom trenutku koji provodite sa svojim partnerom. Spremni ste za lepa dešavanja i za nove momente na ljubavnom polju. Romantika je u punom sjaju.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna malaksalost ujutru ali kako dan bude odmicao osećaćete se sve bolje. Generalno vam današnji dan nosi neke manje i prolazne smetnje na polju zdravlja.

DEVICA

POSAO: Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana, atmosfera vam jednostavno sada nije ni malo naklonjena. Uradite one osnovne obaveze i ostatak vremena provedite negde drugde.

LJUBAV: Imate viziju toga sa kim biste želeli da budete ali na tom planu jednostavno sada nema nikakvog pokretanja. Pasivna faza na ljubavnom planu vam unosi osećaj melanholije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi, posavetujte se sa lekarom. Pred vama je nešto teža faza u kojoj su naglašene komplikacije vezane za već postojeće tegobe. Pazite na sebe.

VAGA

POSAO: Očekuje vas veoma opušten dan u kom nećete imati mnogo obaveza. Pred vama je jako povoljna situacija za odmor. Iskoristite ovaj period kako biste se posvetili dragim ljudima.

LJUBAV: Prijateljski postupate prema voljenoj osobi i dajete joj do znanja da ste joj oprostili neke sitne greške koje je pravila. Spremni ste da nastavite dalje, kao par, zajedno u svemu.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja danas. Imate puno energije u sebi i prija vam da budete maksimalno aktivni.

ŠKORPIJA

POSAO: Pripremate se za neki važan projekat koji vas očekuje u narednim danima. Još malo pa gotovo! Zadovoljni ste jer se nalazite u okolnostima koje su jako dobre za vaš posao.

LJUBAV: Moguće je da vam nedostaje malo samopouzdanja i inicijative kako biste konačno napravili prvi korak prema jednoj osobi. Potridićete se da probijete svoje barijere.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imuni sistem. Povećajte unos vitamina, odmarajte više i potrudite se da ugađate sebi i svojim potrebama. U narednom periodu su mogući manji problemi sa zdravljem.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete jako dobar dan za posao. Nećete imati nikakve probleme i trzavice i bićete zadovoljni ishodom. Generalno vam sada baš sve ide od ruke na ovom polju.

LJUBAV: Zadovoljni ste svojim emotivnim stanjem. Pred vama je jako dobar period tokom kojeg ćete uživati sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, ostvarićete neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom. Imate mnogo energije u sebi i kada ste aktivni tada se najbolje osećate. Možete da očekujete da ćete biti dobrog zdravlja.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete značajno finansijsko poboljšanje koje će vam u velikoj meri popraviti raspoloženje. Pred vama je povoljan dan za ovo polje, sve će biti kako treba.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koju ste nedavno upoznali i pokušavate da saznate da li je slobodna ili nije. Pred vama je težak zadatak jer nemate mnogo zajedničkih poznanika.

ZDRAVLJE: Imate puno unutrašnje snage i energije. Dobro se osećate sami sa sobom i zdravlje vam je stabilno. Ne biste trebali da očekujete veće probleme tokom ovog dana.

Muvanje, flert, par, ljubav, veza

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivan dan za poslovno polje. Nećete imati nikakve probleme ili komplikacije tako da ćete se bez većih trzavica, na miru, posvetiti poslu.

LJUBAV: Očekuje vas jako lep dan za neko novo poznanstvo i početak veze koja može biti pozitivna za vas... Pred vama je povoljna faza za ljubav, iskrena osećanja vladaju kod vas.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete odlično zdravstveno stanje. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete se dobro osećati u svojoj koži. Ne bi trebalo da bude novih problema.

RIBE

POSAO: Lako rešavate sve poslovne obaveze i ni sa čim niste previše opterećeni. Možete da očekujete dobar dan. Generalno vas ne očekuje bilo kakav poslovni problem.

LJUBAV: Osećate se sigurno i ušuškano pored voljene osobe. Lepo vam je kada ste zajedno i uživate u svakom trenutku. Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljiv flert danas.

ZDRAVLJE: Očekuje vas dobar dan bez problema. Ne biste trebali da očekujete veće poteškoće na polju zdravlja. Moguća je prolazna kijavica ili manja prehlada ali ništa preterano značajno.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram