HOROSKOP NAM OTKRIVA: Ovi znakovi imaju urođeni senzor za laž!

Mnogo puta pisali smo o tome da horoskopski znak u mnogome određuje naš karakter i često je odgovoran za mnoge naše vrline i mane, pa je tako pripadnike nekih znakova horoskop obdario dragocenom sposobnošću čitanja ljudi!

Njima jednostavno ne možete podvaliti laž, jer oni čitaju ne samo ono što izgovarate, već i vaš pogled i govor tela. Pripadnici ovih 5 horoskopskih znakova rađaju se sa sopstvenim detektorom laži, koji po pravilu nikada ne omane.

Devica

One jednostavno imaju oko za detalj i ništa im ne promiče, posebno ne laž. U toku razgovora, one analiziraju svaki pokret, uzdah i pogled sagovornika, a posebno lako prepoznaju laž, ljudi koje poznaju mnogo dugo.

Blizanac

Blizanci su po prirodi sumnjičavi, pa kada im neko probudi sumnju, bombardovaće ga gomilom podpitanja. Zbog njihovog hitrog i bistrog uma, gotovo ih je nemoguće slagati.

Škorpija

Osim što su veoma radoznale, Škorpije su veoma uporne i kada nanjuše laž, daće sve od sebe da dokažu da je izgovorena.

Jarac

Jarčevi su rođeni skeptici i zaista ih je teško prevariti. Uz to, oni preziru laž i kada ih neko slaže, jednostavno više neće biti u njihovom bliskom okruženju, jer oni žele prijatelje, a ne licemere.

Vodolija

Inteligentne i oprezne Vodolije, veoma su osetljive na laž. ipak oni za razliku od Jarčeva, veoma brzo praštaju laž.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram