Gradonačelnici iz Srpske čestitali Ramazanski bajram "Neka i ovaj praznik pokaže svu vrijednost i ljepotu života"

Gradonačelnici Banjaluke, Bijeljine, Prijedora, Trebinja, Doboja, Zvornika, Gradiške uputili su čestitke sugrađanima islamske vjeroispovijesti povodom Ramazanskog bajrama.

FOTO: srpskainfo.com

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u čestitki je naveo da ovi praznični dani sada, možda više nego ikada, podsjećaju na blagodet praštanja i međusobne podrške, da bi osnaženi vjerom zajednički pobijedili sve izazove postavljene.

– Uz najiskrenije želje da praznik provedete u zdravlju, miru i radosti, okruženi porodicom i prijateljima, srdačno vas pozdravljam – naveo je Stanivuković.

Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović poželio je da ovi praznični dani proteknu u ljubavi i slozi, te da onima koji ga slave da snage da sa svim građanima Bijeljine stvaraju bolju, srećniju i napredniju lokalnu zajednicu.

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović poželio je da praznik provedu u zdravlju i veselju u krugu porodica, a da prazničnu radost podijele sa komšijama i prijateljima.

– Neka i ovaj praznik, kao i svi vjerski praznici koji se obilježavaju na području našeg grada, pokaže svu vrijednost i ljepotu života u različitosti običaja i tradicije – navodi se u čestitki.

U čestitki iz Gradske uprave Trebinje su uputili iskrenu čestitku povodom obilježavanja Ramazanskog bajrama, sa željom da ga provedu u miru, zdravlju i u krugu najbližih.

Čestitku, pored gradonačelnika Mirka Ćurića, potpisuju zamjenik gradonačelnika Dražen Bošković, predsjednik Skupštine grada Dragoslav Banjak i zamjenik predsjednika Skupštine Đorđe Miljanović.

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić poželio je da praznik podstakne i osnaži osjećaj dobrote, odgovornosti i solidarnosti prema svim ljudima.

Jerinić je poručio da vjernicima praznični dani nakon posta donesu radost, sreću, ljubav i unutrašnji mir.

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović poželio je građanima islamske vjeroispovijesti da praznične dane provedu sa svojim porodicama u zdravlju i blagostanju, te da ovaj praznik ojača istinske vrijednosti porodičnog okupljanja, međusobnog poštovanja i razumijevanja među ljudima.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić i predsjednik Skupštine grada Milenko Pavlović poželjeli su građanima islamske vjeroispovijesti da ovaj veliki praznik provedu u dobrom zdravlju i porodičnoj sreći.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram