Connect with us

Lifestyle

“GODINAMA GA NISAM VIDEO, A SADA SAM GA SAHRANIO” Prvi put nakon tragedije oglasio se Šabanov VANBRAČNI SIN! Ovo je njegova bolna ispovest…

Published

on

Pokojni Šaulić je prvi put progovorio o vanbračnom sinu pre četiri godine, kada je priznao da on nije dete koje je nastalo iz ljubavi.

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert Omaljev (47) došao je danas na Novo Groblje kako bi ispratio oca na večni počinak iako proteklih godina nisu bili u kontaktu. Robert je rešio da progovorio i sada je istakao da je legendarnom pevaču oprostio sve greške iz prošlosti.

Naime, Robert i Šaban se nisu videli godinama, jer prema Robertovima tvrdnjama, Šaban zbog porodice nije želeo nikakav kontakt sa njim. Ipak, tragičnu vest da je Šaban preminuo u saobraćajnoj nesreći Robert je veoma teško podneo.

U šoku sam, verujte da ne mogu da dođem sebi. Nisam u stanju da govorim, jako mi je loše. Sestra po majci, Tanja mi je javila za smrt mog oca, a ja nisam verovao šta čujem. Kada su potvrdili na portalima i vestima da je Šaban poginuo, odmah mi se slošilo. On je bio moj otac, a iako nismo bili u kontaktu, ja o njemu nikada nisam imao loše mišljenje – počinje priču Robert za “Srpski telegraf” i ističe da uopšte nije imao dilemu da li da dođe na sahranu.

Sa ocem se nisam video godinama, a sada sam ga sahranio. Ovo je velika tragedija! Zaista ne mogu rečima da opišem emocije koje osećam. Nemam ja šta da mu opraštam, šta je bilo, bilo je. Sve mu je oprošteno, shvatam da mu je porodica bila na prvom mestu – kaže Robert za “Sprski telegraf” i ističe da se nakon smrti oca nije čuo sa Šabanovom suprugom Gocom, ni polusestrama Ildom i Sanelom, kao ni sa polubratom Mihajlom.

 Nisam zvao suprugu mog oca niti polusestre i brata. Bol je veliki, ali mi nikada nismo bili u kontaktu. Jednostavno, nismo imali nikakav odnos. Nije sada vreme da pričam na tu temu, možda ću nekada progovoriti, ali sada bi to bilo neumesno – zaključio je Robert.

Pokojni Šaulić je prvi put progovorio o vanbračnom sinu pre četiri godine, kada je priznao da on nije dete koje je nastalo iz ljubavi.

Gordana Šaulić

Gordana Šaulić, Foto: E-stock

– Napravio sam ga u mladosti, on nije dete iz ljubavi. Iskreno, nikada nisam ni uradio test da dokažem da li je on zaista moj sin. Ipak, plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, ali ga ne viđam – rekao je tada preminuli pevač.

– Taj dečko ima 38 godina i suludo je očekivati da ga Šaban izdržava. Naša deca rade i sama se izdržavaju, pa je normalno da i on počne da brine o svojoj egzistenciji. Šaban je 1978. godine Robertovoj majci dao 100.000 nemačkih maraka da digne kuću za dete i priznao ga bez utvrđivanja očinstva. Dečku se očito ne radi, pa pokušava da stigne do finansijskih sredstava – izjavila je svojevremeno Goca.

Inače, 1972. godine, samo nekoliko godina pre nego što će upoznati Gocu, pokojni kralj narodne muzike, dobio je sina Roberta sa izvesnom Nevenkom Nenom Prodanović, Srpskinjom koja je radila u Nemačkoj.


Popularno