GATARA JOJ PROREKLA SUDBINU Poznatija od Tita, srećna u braku i vrlo bogata, OVO JE BRENINA PRIČA

Volim trošiti milione na biznis, ali ne dajem novac na gluposti, rekla je Lepa Brena svojevremeno srpskim medijima kad su pisali o njenoj krađi struje.

Boba i ona krali su struju godinu i po i oštetili “Elektroprivredu Srbije” za više od 80.000 KM.

Još kao djevojčici, Breni je jedna gatara u dvorištu porodične kuće prorekla da će biti poznatija od Tita, srećna u braku i vrlo bogata. Desetak godina kasnije, dok joj je mama šila prve kostime jer porodica nije imala novca za pravu scensku odjeću, Lepa Brena (58) nije slutila da će postati jedna od najbogatijih žena bivše zemlje i da će bogatstvo zaraditi svojim radom.

Posljednja akvizicija, prodaja “Grand produkcije” 2017, pjevačici i njenom mužu Bobi Živojinoviću (55) račun je “podebljala” za više od 20 miliona KM. Isto toliko dobio je i Saša Popović (64), nekadašnji harmonikaš “Slatkog greha”.Za oko 40 miliona prodali su američkoj SBB mreži najuspješniju diskografsku kuću Srbije. Ostvarena su predviđanja proročice iz dvorišta, ali i ona Babe Vange, koja je Breni predvidjela brak s muškarcem u bijelom, veliku slavu i bogatstvo. Brena je tako potvrdila status koji dugo uživa, a SBB mreža, uz samu diskografsku kuću, dobila je u vlasništvo i emisije “Grand šou”, “Grand paradu” i “Narod pita”.

Ova mreža je većinski vlasnik ugovora brojnih zvijezda “Granda”, ali i ugovora oko 200 pjevača. Među njima su Aca Lukas (50), Jelena Karleuša (40), Mile Kitić (67), Ana Bekuta (59), Rada Manojlović (33), Darko Lazić (27)…

U paketu im je došao i studio na Košutnjaku, u kojem se snimaju sve emisije za kanal “Grand”, koji je takođe prodat za 25 miliona KM, kao i sjedište komapnije na Bežanijskoj kosi sa svim zaposlenicima. Tu su i voditelji, balerine, tri orkestra, montažeri, magazin “Grand revija”, kao i pogon za proizvodnju CD-a.

Finansijski je Brena zbrinula i praunuke, možda baš zato što nikad nije bila rastrošna. Pazila je na svaki novčić, a svojevremeno je izjavila da je djeca izluđuju jer nikad za sobom ne gase svjetlo.

Lepa Brena i Boba Živojinović 2016. su u svom “Grand Irish pubu” na Zlatiboru uhvaćeni u krađi struje. Isto to učinili su i 2014. u Beogradu.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram