GARANTUJU EKSPLOZIVNI OGRAZAM!

Ovo će začiniti vaš se*sualni život! Isporobajte PALAČINKA POZU i oboje ćete doživeti NEIZMERNO ZADOVOLJSTVO!

FOTO: vayuwear.com

Sećaš li se vremena, tamo negde na početku veze, kada ste ti i partner bili toliko zaluđeni jedno drugim da niste uspeli doći do spavaće sobe, a da ne strgnete odeću jedno drugome?


Nove poze uneće novu strast u vaš seksualni život, ali i vezu uopšteno.


Seksa nema niti toliko često i gotovo uvek je sve isto? Ako osećaš da je strast u spavaćoj sobi pomalo nestala i nisi nikako zadovoljna zbog toga, onda je možda vreme da malo prodrmaš stvari.


Ne, ne govorimo o izvlačenju ružičastih lisica iz ormara (iako, niti to nije loša ideja!). Više se radi o tome kako promene mogu biti jako dobre za seksualni život, jer uopšteno nova iskustva donose osećaj novine, što podstiče proizvodnju hemikalija dobih osećaja u mozgu - a to se pozitivno može odraziti i na sve životne aspekte.


Kakve promene? Zašto ne bi isprobali u seks uvesti neke nove poze? Imamo odličan novi predloga za tebe i partnera. U stvari imamo ih tri!


Isprobajte pozu nazvanu palačinka!


Palačinka s jastukom je jednostavna seksualna poza koja osigurava maksimalnu penetraciju. U ovoj pozi partnerka ispod donjeg dela leđa stavlja čvršći jastuk ili urolani peškir. Savija kolena i privlači ih grudnom košu. Partner kleči i iz te poze penetrira, a istovremeno ima slobodne ruke za igranje klitorisom, bradavicama i ostatkom tela, ili se može nagnuti napred za još više telesnog kontakta, ljubljenja i maženja.


Yab Yum


Ovo je drevna tantrička poza, simbol božanskog sjedinjenja. U toj pozi muškarac i žena su sjedinjeni između Zemlje i Neba - ravnopravno. U ovoj pozi osetićeš potpunu povezanost i intimnost s partnerom i u njoj možete transformisati požudu u ekstazu, spojiti duše, telo, srce i um.


Kako je izvesti? Veoma jednostavno - partner sedne s prekrštenim nogama, a ti njemu u krilo, licem u lice, s nogama savijenim iza njegovih leđa. Ako vam je taj položaj (odnosno njemu) neudoban – promenite ga tako da mu olakšate posao – neka sedne na ivicu kreveta i spusti noge dole. Ovo je veoma intimna poza jer su vam tela poravnana i veoma blizu. Ovo je odlično za seks pun romantike i za menjanje između pokreta u seksu i samo grljenja ili ljubljenja. Mnogim ženama je ovo veoma efikasnija poza za stimulaciju G-tačke i postizanje neverovatnih orgazama.


Užitak iz visine


Ovo je još jedna poza u koju možete preći iz Yab Yum poze.


Mi žene obožavamo biti gore, jer nam to daje svu moć - mi upravljamo dubinom penetracije, brzinom i intenzitetom seksa... Ova poza je varijacija klasične Kaubojke. U njoj partner ne leži pasivno već je aktivan. U ovom slučaju partner se može leđima osloniti na zid ili uzglavlje kreveta da vam oboma bude lakše.
Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram