Početna Magazin Zvijezde i tračevi (FOTO) POLIVANJE U PAROVIMA! Subotićkin dragi bacio oko na drugu učesnicu, Aleksandra poludela od ljubomore!

(FOTO) POLIVANJE U PAROVIMA! Subotićkin dragi bacio oko na drugu učesnicu, Aleksandra poludela od ljubomore!

0
0

Kad jedna od najpopuarnijih i najkontroverzijih učesnica rijalitija Parovi završi na poligrafu, popularnom Parografu, onda je uzbuđenje zagarantovano. Dalila Mujić je sinoć odgovorala na provokativna pitanja produkcije, a haos je nastao kada se Aleksandri Subotić nije dopao jedan odgovor

Bosanska starleta je na pitanje da li joj se David Dragojević poverio da mu se druga devojka dopada u vili, a ne Aleksandra Subotić, odgovorila sa “ne”. Međutim, poligraf je ovo pitanje prepoznao kao laž koja nije uspela da sačuva bolne istine njenu drugaricu uprkos volji Mujićeve.
Tada se Ljubina ćerka naljutila na Davida pored kog je sedela, pa je ustala i sela do Slovenke Ksenije Kranjec. Bivši fudbaler iz Novog Sada je potom objasnio da su tokom jedne žurke on i Dalila pričali koje devojke lepo izgledaju.

happy tv

Međutim Aleksandra nije mogla da se kontroliše, pa je dohvatila flašu koja je bila isred nje i podigla je iznad Davidove glave.

happy tv

Ljubina kći je potpuno ispolivala Davida tečnošću iz flaše, a voditeljka je odmah pozvala obezbeđenje da je odvedu u izoalciju i rekla joj da je kažnjena sa 100 evra.

happy tv

Ostaje samo jedno pitanje posle svega. Ko je devojka koja je Davidu privlačnija od Aleksandre? Verovatno ćemo usoro i to otkriti.

Komentar

Preporučujemo

AU, KAKVU SESTRU IMA NATA! Da li ste znali za Draganu koja je osam godina starija od pevačice?

Pevačica Nataša Bekvalac ima dve sestre, Draganu koja je od nje starija osam godina i Kris…