Connect with us

Rijaliti

(FOTO) OVU FOTKU BI SPALILA DA MOŽE: Aleksandra Subotić promenila LIČNI OPIS silnim operacijama, a sada se pojavila slika iz prošlosti zbog koje joj se CEO BALKAN SMEJE!

Published

on

Nasuprot mnogobrojnim prirodno lepim učesnicama “Zadruge”, koje svojim prirodnim izgledom bez ijedne estetske intervencije mame uzdahe zadrugara i gledalaca kraj malih ekrana, Aleksandra Subotić je, zbog toga što je bila nezadovoljna svojim odrazom u ogledalu, bila prinuđena da u više navrata potraži pomoć plastičnih hirurga koji su joj brojnim operacijama bukvalno promenili lični opis

Ona je, budući da je bila svesna svog fizičkog izgleda kojim nije bila zadovoljna, rešila da sav novac kojim je raspolagala uloži u promenu ličnog opisa, u šta su se uverili svi koji su imali priliku da pogledaju njene fotografije iz prošlosti. Subotićeva je, kao što je poznato, operisala nos, povećala usne i silikonskim implantima uvećala grudi koje, smatraju mnogi korisnici društvenih mreža, na njoj izgledaju neprirodno i predimenzionirano, a pre potpunog “remonta” bila je, saglasni su fanovi “Zadruge”, bukvalno druga osoba!

Aleksandra, koja je tada bila tinejdžerka, imala je manje grudi, usne koje nisu ni nalik današnjim, mnogo veći nos i, kako se navodi na društvenim mrežama gde je ova fotografija u rekordnom roku postala viralna, potpuno neuglednu kosu, koju nije negovala.

Sudeći po komentarima, Subotićevoj čak ni, kako pišu, “krečenje lica”, tačnije nanošenje pudera nije pomoglo niti joj je išlo od ruke, budući da nijansu pudera nije uspela da uklopi sa tenom, zbog čega je čak dobila i nadimak “eurokrem”.

Popularno