Početna Magazin Zvijezde i tračevi (FOTO) ČETIRI BRAKA, ČETVORO DJECE: Ovo su svi muževi Zorice Brunclik!

(FOTO) ČETIRI BRAKA, ČETVORO DJECE: Ovo su svi muževi Zorice Brunclik!

Comments Off on (FOTO) ČETIRI BRAKA, ČETVORO DJECE: Ovo su svi muževi Zorice Brunclik!
0

Slavna pjevačica narodnig melosa Zorica Brunclik pored uspješne karijere iza sebe ima i vrlo intrigantan privatan život.

Kao što već znate Zorica se do sada više puta udavala i ima čestvoro djece – Mariju, Đorđa, Zlatu i Miljanu. Ćerku Mariju dobila je već sa 18 godina i to u vanbračnoj zajednici.

Prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića, koji je danas oženjen i ima dvoje djece.

Ovaj brak se brzo završio, pa je Brunclikova sreću potražila u drugom harmonikašu Lubi Kešelju, kojem je rodila ćerku Miljanu. On navodno nikada nije htio da je prizna, a rijetko se sa njom viđa i čuje.

“Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dijete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina”, izjavila je Zorica svojevremeno.

Loving this photo ❤️ #tbt #family #love #nightime #promotion

A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies_fash) on

Brunclikova je danas u braku sa, gle čuda, harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, sa kojim ima ćerku Zlatu Aranđelović. Ona je modna blogerka i mamina stilistkinja.

Izvor: Kurir.rs/Puls

Komentari su zatvoreni

Preporučujemo

55 GODINA SU SE VOLELI… Kada čujete kako su se Cune i njegova supruga Leposava upoznali, verovaćete u bajke

Predrag Cune Gojković i njegova supruga Leposava, na žalost, nisu dočekali proslavu 55. go…