FOLKER NE ŽELI DA PREVARI SUPRUGU! Cobeta spopada Marijana: Neću da budem novi Sloba!

Oženjenog Slobodana Batjarevića Cobeta u "Zadruzi" spopada cimerka Marijana Zonjić, ali on odbija da bude s njom. Folker tvrdi da ne želi da bude novi Sloba Radanović, koji je u prošloj sezoni rijalitija javno prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani

U Beloj kući danima kruže priče da se pevačica zaljubila u "zvezdu Granda". Zbog toga je Lepi Mića, koji je u ponedeljak imenovan za novog vođu, izabrao za svoje potrčke upravo Cobeta i Marijanu kako bi što više vremena provodili zajedno.

- I ti i ja znamo da smo drugari, ne želim da prevarim svoju suprugu. Kod kuće imam sina od 18 godina i ćerku od 15 godina, neću ih obrukati ni za šta na svetu. Oni su mi sve. Moj sin će se oženiti dogodine, dobiću snajku, nije fer da se ovako priča o meni - govorio je u izolaciji Cobe Marijani, a ona ga je tešila:

Žao mi je što se nerviraš zbog porodice. Od ove priče nema ništa. Ako ti žena kaže da se skloniš od mene, ti ćeš za mene postati vazduh.

Povodom ovih priča pozvali smo Cobetovu familiju. Njegova supruga Ana nije želela da priča, ali nam je ujak Aca rekao:

Ani je neprijatno da sluša kako svi u rijalitiju pričaju da se njenom suprugu dopada Marijana. Cobeta dobro poznajem i znam da nikada neće prevariti Anu, s kojom ima divnu ćerku i sina. Ne bi dozvolio sebi da ih osramoti!

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram