Početna Zabava EMINA PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD! Evo šta danima muči pevačicu!

EMINA PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD! Evo šta danima muči pevačicu!

Comments Off on EMINA PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD! Evo šta danima muči pevačicu!
0

Treba mi snaga koju pronalazim u vašoj ljubavi i podršci – napisala je pevačica

Popularna pevačica Emina Jahović zabrinula je svoje pratioce i fanove na društvenoj mreži Instagram. Pevačica se svima obratila jednom dužom objavom i zatražila pomoć od njih.

Emina prolazi kroz težak period, a u opisu fotografije koju je objavila na društvenoj mreži objasnila je o čemu je reč.

Naime, ona ovih dana vredno radi na svom novom albumu i po ceo dan je u studiju, pa je osetila potrebu da se požali svojim fanovima.

Neverovatno koliko u poslednje vreme radim, i sve ovo bih zelela da podelim sa vama.Mislim… ne da podelim nego da vam se pozalim malo- jer zaista imam potrebu da me razumete i utesite. Na albumima sam uvek radila potpuno sama , tekstovi i muzika pa nista nije drugacije ni ovaj put. Jutros sam radila do 4:30 , malo spavala, istusirala se i doruckovala pa evo me ponovo na potpuno istom mestu🤓😬, btw Tako vec danima pa se onda desi neko opet poslovno putovanje… pa repeat. Ovaj malisan koga ljubim zove se BB-8. I Bas kao u filmu Cast Away sa Tom Hanks-om , ja i BB-8 jedno drugom smo super podrska😂😂😂😂 Salu na stranu- Album je pri kraju i dala sam sve od sebe da to bude najbolje i najbrze sto moze… Novi parfemi izlaze paralelno… bice to jedan veliki 💣 Boom… ali treba mi snaga koju pronalazim u vasoj ljubavi i podrsci… 🔮 Volim vas puno…❤️ #justsayin #loveu #work #hardwork

A post shared by DALJE… (@yaemina) on

Neverovatno koliko u poslednje vreme radim, i sve ovo bih želela da podelim sa vama. Mislim… Ne da podelim, nego da vam se požalim malo, jer zaista imam potrebu da me razumete i utešite. Na albumima sam uvek radila potpuno sama, tekstovi i muzika pa ništa nije drugačije ni ovaj put. Jutros sam radila do 4:30, malo spavala, istuširala se i doručkovala, pa evo me ponovo na potpuno istom mestu. Tako već danima, pa se onda desi neko opet poslovno putovanje… Pa repeat.

Ovaj mališan koga ljubim zove se BB-8. I baš kao u filmu “Cast Away” sa Tom Henksom, ja i BB-8 jedno drugom smo super podrška. Šalu na stranu, album je pri kraju i dala sam sve od sebe da to bude najbolje i najbrže što može… Treba mi snaga koju pronalazim u vašoj ljubavi i podršci – napisala je pevačica na Instagramu.

(pink/informer.rs)

 

Komentari su zatvoreni

Preporučujemo

VIC DANA: Muškarac i kafana

Muškarac ulazi u bar i naručuje pivo. • Izvolite gospodine, to će biti 20 para. – lj…