Connect with us

Zabava

EMINA PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD! Evo šta danima muči pevačicu!

Published

on

Treba mi snaga koju pronalazim u vašoj ljubavi i podršci – napisala je pevačica

Popularna pevačica Emina Jahović zabrinula je svoje pratioce i fanove na društvenoj mreži Instagram. Pevačica se svima obratila jednom dužom objavom i zatražila pomoć od njih.

Emina prolazi kroz težak period, a u opisu fotografije koju je objavila na društvenoj mreži objasnila je o čemu je reč.

Naime, ona ovih dana vredno radi na svom novom albumu i po ceo dan je u studiju, pa je osetila potrebu da se požali svojim fanovima.

Neverovatno koliko u poslednje vreme radim, i sve ovo bih zelela da podelim sa vama.Mislim… ne da podelim nego da vam se pozalim malo- jer zaista imam potrebu da me razumete i utesite. Na albumima sam uvek radila potpuno sama , tekstovi i muzika pa nista nije drugacije ni ovaj put. Jutros sam radila do 4:30 , malo spavala, istusirala se i doruckovala pa evo me ponovo na potpuno istom mestu🤓😬, btw Tako vec danima pa se onda desi neko opet poslovno putovanje… pa repeat. Ovaj malisan koga ljubim zove se BB-8. I Bas kao u filmu Cast Away sa Tom Hanks-om , ja i BB-8 jedno drugom smo super podrska😂😂😂😂 Salu na stranu- Album je pri kraju i dala sam sve od sebe da to bude najbolje i najbrze sto moze… Novi parfemi izlaze paralelno… bice to jedan veliki 💣 Boom… ali treba mi snaga koju pronalazim u vasoj ljubavi i podrsci… 🔮 Volim vas puno…❤️ #justsayin #loveu #work #hardwork

A post shared by @yaemina on

Neverovatno koliko u poslednje vreme radim, i sve ovo bih želela da podelim sa vama. Mislim… Ne da podelim, nego da vam se požalim malo, jer zaista imam potrebu da me razumete i utešite. Na albumima sam uvek radila potpuno sama, tekstovi i muzika pa ništa nije drugačije ni ovaj put. Jutros sam radila do 4:30, malo spavala, istuširala se i doručkovala, pa evo me ponovo na potpuno istom mestu. Tako već danima, pa se onda desi neko opet poslovno putovanje… Pa repeat.

Ovaj mališan koga ljubim zove se BB-8. I baš kao u filmu “Cast Away” sa Tom Henksom, ja i BB-8 jedno drugom smo super podrška. Šalu na stranu, album je pri kraju i dala sam sve od sebe da to bude najbolje i najbrže što može… Treba mi snaga koju pronalazim u vašoj ljubavi i podršci – napisala je pevačica na Instagramu.

(pink/informer.rs)

 

Popularno