Edita Aradinović otvorila dušu: Gledala sam kako tata tuče mamu i Indi

Edita Aradinović je kao djevojčica bila svjedok porodičnog nasilja. Gledala je kako njen otac tuče majku i stariju sestru Indi i te scene nikada neće zaboraviti.

FOTO: expresstabloid.ba


Pjevačica je otvorila dušu i objasnila zbog čega je njena nova pjesma “Soba” autobiografska.


– Kao mala sam doživjela porodično nasilje. Ne direktno, ali sam bila svjedok. I dalje pokušavam da zaboravim kako je otac tukao majku i moju sestru Indi, a ja sve to posmatrala. Zbog tih batina je mama imala ozbiljne zdravstvene probleme. To je ružan period mog života o kojem ne želim puno da pričam. Bez obzira na sve, svoje roditelje danas volim najviše na svijetu – rekla je Edita i dodala:


– U novoj pjesmi sam opisala događaj iz djetinjstva, kada sam bila djevojčica željna ljubavi i pažnje koju nisam dobijala od roditelja. Bez obzira na sve što se dešavalo mislim da sam dosta brzo sazrela, ali sam i dalje ostala dijete u duši – rekla je Edita.


Zbog svega što je preživjela, Edita je morala rano da sazri i uhvati se u koštac sa problemima.


– Sa 17 godina sam počela da izdržavam porodicu. Pjevala sam i nastupala po klubovima, a poslije toga sam postala članica grupe “Ministarke”. Znate, nije lako kad takav teret padne na nekoga ko je tinejdžer – istakla je Edita za Informer.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram