“DUŠMANI ME SE NEĆE RIJEŠITI TAKO LAKO” Nakon vijesti da je umro, oglasio se poznati pjevač

U ovo vrijeme ludila, vrijeme korona virusa, kada se lažne informacije miješaju sa onim tačnim, pa ljudi dolaze u nedoumicu kojim informacijama da vjeruju, pa je tako objavljena informacija da je umro legendarni pjevač narodne muzike Kemal Malovčić.

FOTO: Kemal KM Malovcic/Youtube

-Ma, kako umro, ja sam živ i zdrav i neće se dušmani još Kemala riješiti tako lako. Jaste da sam ja zašao u te neke duboke staračke godine, ali samo će Alah dragi odlučiti kada ću da napustim ovaj svijet. Kada sam se probudio dočekalo me na stotine poruke od kolega i prijatelja, a žena mi je ko bez duše ušla u sobu i drmala me kao luda, da vidi jesam li živ. Rekla mi je da su i nju zvali i pitali da li sam umro. Ovome ludilo stvarno nema kraja. Sad sam zvao advokata, pa ću da tužim te smetljarske portale. Samo da bi dobili nekoliko lajkova doveli su moju rodbinu, prijatelje, kolege do ludila – rekao je Malovčić u telefonskom razgovoru za Expresstabloid.


Na pitanje kakva je situacija u Beču gdje živi sa porodicom i kako na njega djeluje trenutna situacija Kemal je odgovorio:”Uvedena je stroga kontrola kretanja, ali ja izađem ispred kuće gdje živim, držim odstojanje od ljudi, trudim se da poštujem sve uvedene državne mjere, jer ovo je kao treći svjetski rat.”


– Moja genercija ovako nešto nije doživjela i najviše mi je žao ove omladine,koja nije navikla na ovakav vid izolacije. Ja spadama naravno u tu rizičnu grupu, ali sve je u Alahovim rukama – kaže pjevač.

Na pitanje da li se dovoljno snabdio sa životnim namirnicama , Kemal je rekao jasno odgovorio.


-Sve u granicama normale. U Beču rade sve prodavnice, životnih namirnica ima dovoljno, svaki dan se može otići do prodavnice, tako da se ne treba pretjerivati u nabavci istih – kaže.


Na kraju razgovora Kemal je rekao da se redovno čuje sa pojedinim kolegama, a ponajviše sa  Mehom Hrštićem. A , drago mu je što se u ovim ludim vremenima pojedine kolege njega sjete.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram