DRAMA MILOJKA (74) I MILIJANE (21) “Oca sam PRIJAVILA POLICIJI, dobio je zabranu prilaska!”

Ljubav Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) zaprepastila je cijelu Srbiju, a nakon priča ove djevojke da je roditelji podržavaju i da sa vremešnim partnerom razmatra ponudu da uđe u rijaliti, uslijedila je drama. Kako saznaje Blic od izvora iz policije, Milijani je zbog javnog eksponiranja romanse i pritiska javnosti zaprijetio otac, a ona ga je prijavila nadležnim organima u Užicu.

Milijana Bogdanović je pozvala nadležne organe da prijavi da je otac uznemirava. Kako je navela, on ju je pozvao telefonom i prijetio joj, a ona se odmah nakon toga obratila policiji. U tom trenutku ona je bila kod Milojka Božića u selu Pilatovići, sada živi kod njega, tu se preselila. Njenom ocu je izrečena privremena mjera zabrane prilaska od 30 dana, što znači da neće smjeti ni da je kontaktira više – otkriva izvor Blica i dodaje da je problem u porodici Bogdanović nastao kada je mlada Milijana javno pričala o svojoj vezi:Ogromna drama je nastala kada je priča o ljubavi Milijane i Milojka dospjela do medija, njen otac to uopšte ne podržava, a ni majka, pojede ih sramota zbog komentara ljudi. Prvo su podržali ljubav i nisu se suprotstavili, ali kada je njen otac čuo da postoji šansa da uđe i u rijaliti, zaprepastio se.  Međutim, kako djeluje, njihovu nasljednicu to uopšte ne dotiče.

– Istina je da sam ga prijavila policiji, ja samo neću da mi prilazi. Do prije nekoliko dana mom ocu nije smetala ta veza, sada je promijenio mišljenje. Pobjesnio je, pozvao me telefonom i rekao mi da mu prilaze ljudi na ulici da ga pitaju da li je to istina i šta se dešava… Ja sam trenutno u Beogradu, ne znam šta se sada dešava. Milojko je pored mene, upućen je u sve što je bilo sa mojim ocem. Šta god da se desi neće poremijetiti našu ljubav niti uticati na nas, oca sam prijavila policiji, ali naša veza se nije poremetila – kaže Milijana Bogdanović.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram