Đole o svom bratu Gagiju i njegovom učešću u rijalitiju: Od narkomanije ostaju rupe, vidite po njemu

Đole Đogani prati dešavanja u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga” jer se njegov brat Gagi Đogani nalazi u trci za glavnu nagradu.

FOTO: expresstabloid.ba


Đole je otkrio šta je posavjetovao brata pred ulazak u “Zadrugu”, kao i kakvu lošu stranu Gagi posjeduje, a još je nije pokazao gledaocima.


– Mi imamo super odnos, Gagi i ja smo jako dobri. Vidjeli smo se prije nego što je otišao u “Zadrugu”. Pitao me je šta mislim da li treba da uđe, kakav da bude, kako da se ponaša. Ja sam ga pitao zbog čega ulazi, koji je motiv. Rekao mi je da je novac. U pitanju je dobar novac. On dobija najviše para od svih njih – rekao je Đole i dodao:


– Rekao sam mu: “Za te pare šuti i pusti ih”. Pojaviće se neko ko će da mu napada Lunu, njega, napadaće mu porodicu. Rekao sam mu: “Tvoj posao je da šutiš i uzimaš velike pare”. I onda kada dođe neki tamo da ga isprovocira, on se sjeti mene i šta sam mu ja rekao. I onda neće da reaguje. Gagi je Zemunac, Prvomajska ulica. Tamo se učilo. Gagi je mnogo opasan. Gagi je ulična škola. S njim nema šale. To niko ne zna. Svi misle da je on dobar, on tu pokazuje svoju veličinu, mudar je jer je ušao da bi uzeo pare. Ima svoj cilj. Postavljen cilj.


– Dobar je Gagi, pokazao je dobre osobine. Pokazao je ljudske kvalitete. On je imao problem, to svi znamo. Izvukao se iz problema. Sada kada želiš da se vratiš normalnom životu, poslu, porodici, ostaju posljedice. Od narkomanije ostaju rupe, vidite u njegovom ponašanju kada nešto krene da kaže, pa zastane, ne zna ni šta je rekao. To neka bude jedno veliko uputstvo mladim ljudima. Treba vrijeme da se vrati na staro, ali biće to sve kako treba – zaključio je Đole.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram