DOKAZAĆU NA POLIGRAFU DA JE ANA PROSTITUTKA!

Filip Mijatov će u "Amidži šouu" odgovarati na detektoru laži

FOTO: Informer.rs/dm

Filip Mijatov prihvatio je predlog Ane Korać da se suoče u emisiji "Amidži šou", ali pod uslovom da na pitanja odgovaraju na poligrafu!
Biznismen iz Londona je ubeđen da će Ana pasti na detektoru laži.
- Rasturiću je kao dete lego kockice, na poligrafu ne može da laže. Ne znam zašto se uporno pere od nas kad za sve što pričam imam dokaze - rekao nam je Filip i priložio uplatnice:
- Ne uzimajući u obzir plastične operacije i razna putovanja koja sam joj plaćao, uvek kad bi mi tražila pare dok sam bio u inostranstvu, slao sam joj preko "Vestern juniona". Od mene je ukupno dobila 12.531 funtu!

Filip tvrdi da je Ana sama kriva zato što je on blati u medijima.
- Ja nijednog momenta ne bih u javnost izlazio sa ovom pričom i dokazima da me ona nije opisala kao psihopatu koji je uhodi - kaže Mijatov i javno se obraća Ani:
- Dok si mi uzimala pare, bio sam ti dobar, a sad se pereš. E pa ne može!

Mijatov je, inače, na Pinku izjavio da na početku veze sa Anom nije znao da se ona bavi prostitucijom, ali da mu je ubrzo sve postalo jasno.
- Osim u Srbiji, radila je i u Makedoniji. Ode tamo i vrati se puna para. Oni su joj plaćali od 500 do 5.000 evra. Sat je 500 evra, pa koliko sa kim bude. Ja joj nikad nisam platio uslugu, ali sam se revanširao na drugi način. Jednom nije htela da imamo odnose sedam dana, pa je pristala kad sam joj dao 1.000 evra. A kad bi se naljutila na mene, tražila bi mi tri puta više - kazao je Filip.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram