Connect with us

Bosna i Hercegovina

Dodik: Srpska i njen narod prije svega

Published

on

UGLJEVIK – Predsjednik SNSD- a Milorad Dodik izrazio je danas u Ugljeviku zadovoljstvo jer je već u avgustu primjetna ogromna mobilnost članstva što potvrđuje da se mogu očekivati veliki rezultati na predstojećim opštim izborima u BiH.

Dodik je istakao da želi da SNSD u Ugljeviku manifestuje politiku koja je prepoznatljiva a čiji je moto – Republika Srpska i njen narod prije svega.

“Na dnevnom redu sa članstvom Opštinskog odbora u Ugljeviku bio je dogovor o nastupu na izborima. Kao i svuda gdje se mi pojavimo, naša očekivanja su velika, pa tako i ovdje u Ugljeviku”, rekao je Dodik novinarima nakon proširenog sastanka ugljevičkog Opštinskog odbora SNSD-a.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Ugljevik Milutin Tasovas kaže da je SNSD i dalje najjača stranka u Ugljeviku, da je od proteklih lokalnih izbora konsolidovala svoje redove, a članstvo je spremno da izvrši sve zadatke koje je Glavni odbor pred njih postavio za 7. oktobar.

“To je pobjeda Milorada Dodika kao srpskog člana Predsjedništva BiH, Željke Cvijanović kao predsjednika Republike Srpske, ali i da naša lista ubjedljivo pobijedi ovdje u Ugljeviku”, rekao je Tasovac novinarima.

Popularno