Početna Vijesti Bosna i Hercegovina Dodik: Borenović davno mojoj porodici i meni stavio metu na čelo

Dodik: Borenović davno mojoj porodici i meni stavio metu na čelo

0
0

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je Srni da je Branislav Borenović odavno njemu, njegovoj djeci i unucima stavio metu na čelo, lažući i spletkareći o imovini koju navodno imaju i kako su je stekli.

“Branislav Borenović je i meni i mojoj djeci i mojim unucima stavio odavno metu na čelo, lažući i spletkareći o imovini koju navodno imamo i kako smo je stekli, a danas se kao i svaka kukavica pokušava sakriti iza opasnih insinuacija da neko sprema njegovu likvidaciju. Ako Dodik upita odakle vam kuće i stanovi i u zemlji i svijetu, onda Dodik sprema likvidaciju. Ako oni neosnovano lažu godinama o mojoj imovini, onda je to borba za istinu. Neće biti da je tako”, poručio je Dodik.

Na pitanje Srne da prokomentariše tvrdnje koje je predsjednik PDP-a iznio na konferenciji za novinare u vezi sa njegovim sinoćnjim gostovanjem na RTRS-u, Dodik je rekao da Borenović nijednom riječju nije negirao tvrdnje koje je on iznio u emisiji “Pečat”, kada je govorio o njegovoj imovini u Banjaluci.

“Sva salva uvreda, laži i podmetanja, koje su mu specijalnost, poslužile su samo da se zamagli suština moje izjave – koliko vrijedi njegova kuća i kakvog imovnog stanja je prije rata bila njegova, a kakvog moja porodica”, istakao je Dodik.

Govoreći o Borenovićevoj tvrdnji da je on u ime PDP-a odbio “Butmirski paket”, a da je Dodik tada rekao da je za NATO, dok je pred kamerama rekao da je protiv, predsjednik Srpske je ocijenio da “priče o Butmiru, NATO savezu i ostale nebuloze koje je Borenović iznio služe za zasmijavanje javnosti”, koja, kako kaže, već godinama odlično zna i njegove, a i stavove PDP-a.

(Srna)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preporučujemo

Voz od Sarajeva do Mostara kasnio više od sat vremena

Voz koji prometuje od Sarajeva do Mostara, večeras je kasnio više od sat vremena, od bh pr…