Početna Magazin Zvijezde i tračevi DOĐEŠ MI 500 EVRA! Cakana koleginici posle sudara tražila pravu siću za popravku automobila!

DOĐEŠ MI 500 EVRA! Cakana koleginici posle sudara tražila pravu siću za popravku automobila!

0
0

Ispred jednog televizijskog studija u Beogradu folk pevačica Sanja Đorđević svojim automobilom marke “Citroen” udarila je u vozilo koleginice Dragice Radosavljević Cakane i nanela joj materijalnu štetu

Cakana je svojim  “Folksvagenu” stala nasred puta, a kada je naišla Sanja, pevačica je pomerila svoj auto u stranu kako bi obezbedila koleginici dovoljno mesta da prođe.

Međutim, Sanja nije dobro procenila situaciju, pa je udarila u vrata Cakaninog automobila i tom prilikom oštetila i svoj četvorotočkaš. Odmah posle sudara pevačice su izašle napolje kako bi utvrdile kolika je šteta.

printscreen youtube

– Ja joj kažem: “Pazi da me ne udariš”, i ona me udari. Dođeš mi 500 evra – poručila je posle sudara Cakana Sanji, a onda nakon što su detaljno pogledale posledice sudara, pozdravile su se i svaka je nastavila svojim putem.

Hoće li Sanja morati da iskešira traženu svotu novca i nadoknadi koleginici štetu ili će joj Cakana, ipak, oprostiti, ostaje da se vidi.

(pink.rs/informer.rs)

Komentar

Preporučujemo

NAJVAŽNIJA BITKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA! Smoki u bolnici, BORI SE ZA ŽIVOT!

Ljubiša Samardžić primljen je u beogradski Institut za hematologiju zato što mu se ponovo …