Početna Magazin Zvijezde i tračevi DOĐEŠ MI 500 EVRA! Cakana koleginici posle sudara tražila pravu siću za popravku automobila!

DOĐEŠ MI 500 EVRA! Cakana koleginici posle sudara tražila pravu siću za popravku automobila!

0
0

Ispred jednog televizijskog studija u Beogradu folk pevačica Sanja Đorđević svojim automobilom marke “Citroen” udarila je u vozilo koleginice Dragice Radosavljević Cakane i nanela joj materijalnu štetu

Cakana je svojim  “Folksvagenu” stala nasred puta, a kada je naišla Sanja, pevačica je pomerila svoj auto u stranu kako bi obezbedila koleginici dovoljno mesta da prođe.

Međutim, Sanja nije dobro procenila situaciju, pa je udarila u vrata Cakaninog automobila i tom prilikom oštetila i svoj četvorotočkaš. Odmah posle sudara pevačice su izašle napolje kako bi utvrdile kolika je šteta.

printscreen youtube

– Ja joj kažem: “Pazi da me ne udariš”, i ona me udari. Dođeš mi 500 evra – poručila je posle sudara Cakana Sanji, a onda nakon što su detaljno pogledale posledice sudara, pozdravile su se i svaka je nastavila svojim putem.

Hoće li Sanja morati da iskešira traženu svotu novca i nadoknadi koleginici štetu ili će joj Cakana, ipak, oprostiti, ostaje da se vidi.

(pink.rs/informer.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preporučujemo

ZABRANJENA LJUBAV! Nataša Bekvalac se zabavlja sa Lukom uprkos protivljenju porodice!

ZABRANJENA LJUBAV! Nataša Bekvalac se zabavlja sa Lukom uprkos protivljenju porodice! Nata…