DOBIJA UZNEMIRUJUĆE PORUKE Kija zabrinuta zbog prijetnji, Lunini fanovi je ne ostavljaju na miru

Nakon intervjua u kojem je rekla da je Luna Đogani nudila seks njenom bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću i ukoliko ona pobijedi u “Zadruzi 2” da će to biti najveća sramota Srbije, pjevačici su počele da stižu mnogobrojne prijetnje.

Kako Blic saznaje, nakon što je emitovan intervju, Kija Kockar neprestano dobija prijetnje da će je neko sačekati i prebiti.

– Kiji na telefon stižu poruke prijeteće sadržine. Pišu joj kako ona nema prava da priča svašta u javnosti i da tome treba stati na put, da se čuva jer će je neko sačekati i prebiti. To su uglavnom fanovi Lune Đogani. Ona se kao i do sada nije pretjerano obazirala na to, ali kako su poruke postale učestale, ona ozbiljno razmišlja da ode u policiju i prijavi sve – kaže za Blic izvor blizak pjevačici.

Podsjetimo, sve je krenulo nakon intervjua koji je Kija dala za televiziju IDJ, gdje se ona osvrnula na blogerkine tvrdnje da je žrtva i da su Kija i Sloba čitav scenario unaprijed isplanirali.

– Da sam htjela, poslala bih svog muža kod Bijonse, a ne sigurno kod Lune Đogani. Jesam njemu rekla da bude opušten, ali se sjećam svojih riječi: Nemoj slučajno da si nešto uradio tamo, poljubio neku i slično. Ta priča da sam ga nagovorila je nebuloza. Nisam ja mogla da nagovorim Lunu Đogani da se poslije sedam dana skine mom mužu u toaletu i da mu se nudi i da govori da je baš briga šta ja osjećam – rekla je Kija i nadovezala se:– Naravno, Slobodan je takođe kriv jer duguje meni, nema sumnje. Ali ona ne može da pravi žrtvu od sebe jer se skinula mom bivšem mužu i nudila se za seks, plus je govorila da treba ja da se povučem i sklonim. Još kad sam ušla imala je milion prilika da se promijeni, ali nije, imala je seks na pet metara od mene, a nije se pitala kako se osjećam. Dakle, nije se pokajala i još je rekla kako bi isto sve uradila – istakla je Kockareva.

Zbog izjava o Luni nije prvi put da Kija dobija prijetnje od njenih fanova, a u intervjuu za IDJ osvrnula se upravo i na ljude koji joj prijete, kao i na cjelokupnu Luninu porodicu.

– Ti ljudi nisu normalni jer oni koji podržavaju ljubavnicu sa raznim epitetima i tu njenu porodicu koja umjesto da se bavim njom i da je opere na neki način i da je usmeri, oni su je opet bacili tamo da kao zarađuje za porodicu. Ja sam zarađivala za svoju porodicu i pomagala svojoj majci, pa poslije sam se školovala pošto može i da se školuje – objašnjava pjevačica i osvrće se na blogerkine fanove:

– Ti njeni fanovi – meni to više djeluje kao da sam im ja iritantna, pa hajde nju da vole. Više tu vidim mržnje prema meni nego ljubav prema njoj. Tako sam, nažalost, vidjela i u njenoj majci.

Kija je istakla da je ponosna na svoju majku što nije takva i što je ostala dostojanstvena.

– Lunu najviše boli to što sam ja uspjela, zato sam joj bolna tačka. Tako da sve te priče da pokuša da bude žrtva padaju u vodu i tu sam da podsjetim na to. Najveća greška im je bila što sam ja bila njegova žena jer neko drugi bi možda i digao ruku na sebe i poklekao, ali ja nisam takva, hvala Bogu! Zbog svega toga, ako ona pobjedi, smatram da je to jedna velika sramota Srbije – bila je surovo iskrena Kija.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram