Connect with us

Zvijezde i tračevi

ĐIĐI HADID OTKRILA DA JE BOLESNA! Evo zbog čega je slavna manekenka smršala

Published

on

Poznata manekenka Điđi Hadid toliko je smršala u poslednje vreme da su u medijima pojavile spekulacije da ona sigurno ima neke ozbiljne zdravstvene probleme. Pošto nije mogla više da podnese lažne optužbe, odlučila je da progovori o svemu i obračuna se putem Tvitera sa svima kojima nije jasno o čemu se radi

Điđi je priznala da godinama ima problema sa radom štitaste žlezde, da se lečila holistički, jer se ne oslanja previše na lekove. 

“Za sve vas koji komentarišete zašto se i kako moje telo promenilo tokom godina, evo podatka koji možda niste znali. Kada sam sa 17 godina počela da se bavim ovim poslom, nije mi bila postavljena dijagnoza Hašimoto sindroma, tako da ste svi vi koji ste me nazivali prevelikom za modnu industriju zapravo videli zapaljenske procese i zadržavanje vode kao posledicu toga”, napisala je Điđi koja se tu nije zaustavila već je dalje objasnila da su joj prirodni preparati pomogli da prebrodi umor, probleme sa radom metabolizmom. 

Điđi je napisala i da se godinama hrani isto, ali su stres, česta putovanja i previše dinamike u svakodnevici učini svoje. 

“Možda sam sam premršava po vašim kriterijumima, ali, iskreno, nije kao da sam želela da budem ovako mršava. Neću više nikome objašnjavati svoj izgled. Prestanite da me stavljate u taj koš, samo zato što ne razumete kako je sazrevalo moje telo.”

Popularno