Detalji o smrti dječaka na plaži u Neumu

Strašna je to tragedija, svi smo u šoku!

FOTO: Srpskainfo

Kako li je tek njegovim jadnim roditljima, toliko su se radovali što će odmor provesti s djecom na moru, a evo šta dočekaše, kaže za Srpskainfo komšija trinaestogodišnjeg dječaka Nadina Mašića iz Kaknja, koji je juče iznenada umro na plaži u Neumu.

– Izašao je iz vode i samo se srušio. Na plaži su se zatekla dva doktora, koja su mu odmah pritekla u pomoć, ali spasa mu nije bilo – kaže naš sagovornik.

Tragedija se desila na kupalištu u dijelu Neuma poznatom kao Surdup.

Trinaestogodišnji dječak je bio na ljetovanju sa roditeljima i sestrom.

– To su divni skromni ljudi. Dječakovi roditelji rade u Kaknju, u istom preduzeću, koje se bavi veletrgovinom. Porodica živi u naslju Brnj nedaleko od centra grada, uobičajenim životom: kuća, posao, djeca. Radovali su se odlasku na more – priča komšija iz susjednog naselja.

On kaže, a to su potvrdili i druge komšije i prijatelji, da preminuli dječak nije bio teško bolestan, kako su pisali neki mediji.

– Imao je, doduše, neku manju urođeno srčanu manu, ali to nije bilo ništa opasno. I roditleji su vodili računa da dijete ide redovno na kontrole. Uostalom, mali je trenirao fudbal u Fudbalskom klubu “Mladost”, igrao se s drugom djecom, išao redovno u školu i radio fizičko – kaže saovornik Srpskainfo.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram