DEGENEK ODLAZI, BORJAN, BEN I MARIN NISU NA PRODAJU! Terzić: Prihvatili smo ponudu za Miloša iz Saudijske Arabije!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da će Miloš Degeneg najverovatnije napustiti crveno-bele tokom narednih dana i poručio da je srpski šampion odbio ponude za Bena, Milana Borjana i Marka Marina

 Generalni direktor Zvezde potvrdio je da Miloš Degenk ima sjajnu ponudu iz Saudijske Arabije. 

 Degenek ima fantastičnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali je rekao da će biti fokusiran na reprezentaciju. Mi planiramo dugoročno i u tom pravcu planiramo prelazni rok. Igračima smo rekli da u junu i julu neće biti odlazaka. Ali ja mislim da neće moći da se cenka i da je vrlo blizu da prihvati ponudu i da će transfer biti verovatno završen narednih dana. Ako Degenk ode, Savic sigurno ostaje - kazao je terzić prilikom okupljanja igrača. 

Golman Milan Borjan sigurno ostaje na Marakani.

- Borjan ima ugovot do 2020. i bice pozvan da revidiramo ugovor. Sa Savićem smo se dogovorili i potpisaće višegodišnji ugovor. Jirka je potencijal za budućnost, problem je sto imamo veliki broj stranaca, najverovatnije će da ostane kod nas. Videćemo kako će se uklopiti.

Zvezda ima ponude i za Milana Rodića.

Rodiću cemo ponuditi bolje uslove. Ima ponuda za njega i moguće da će do kraja januara otići. Bilo je ponuda za Bena, Marina, Borjana, ali smo ih odbili. 

Ima interesovanja i za Melega, ali pozajmica ne dolazi u obzir.

Zvezda je jesenas imala 37 utakmica a na prolece 16 plus kup. Imamo rok da rasčistimo do 26,dok ne krenemo u Antaliju. Videćemo za Melega i Jevtovića. Za Melega ima interesovanja, nije opcija da idu na pozajmice, najgore je za igrača kad ne igra. Zvezda živi od prodaje igrača, naš posao je da kupujemo jeftino i prodajemo skupo. Dovođenjem Milunovića znali smo da će jedan štoper da ode. Prihvatili smo ponudu za Degeneka. Krstičić je imao tu opciju u ugovoru, i želimo mu sve najbolje.

Dolasci do kraja prelaznog roka će po svemu sudeći zavisiti od odlazaka.

- Ne moramo više u toj meri da prođemo igrače kao što je ranije bio slučaj. Ako bude nekih odlazaka na bočnim pozicijama, mogući su dolasci. Ne pitamo se samo mi, najgore je kada imate nezadovoljnog igrača, ali mislim da je pred nama miran prelazni rok - poručio je Terzić.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram