Početna Vijesti Regija Deco, polni organ se dira jezikom, usnama, zubima: Ovo su KONTROVERZNE lekcije koje će đaci iz Srbije učiti! (FOTO)

Deco, polni organ se dira jezikom, usnama, zubima: Ovo su KONTROVERZNE lekcije koje će đaci iz Srbije učiti! (FOTO)

1
0

U Ministarstvu prosvete naveli su da je reč o materijalima kakvi postoje u evropskim obrazovnim sistemima.

U obrazovnom paketu za osnovnu i srednju školu deci će biti objašnjeno “šta se konkretno radi kod oralnog seksa“, “šta je to analni seks“ i “koliko dugo sme da se masturbira“.

A neki od odgovora na pitanja glase:

Šta je to analni seks?

Biti zaljubljena osoba, biti voljen i voditi ljubav je predivna stvar. Na koji način će se ostvariti seksualni odnos, stvar je želja, potreba i dogovora osoba koje vode ljubav. Analni seks je jedan vid seksualnog odnosa. Nemoj se opterećivati “tehnikom”. Osobe koje se vole shvatiće šta im prija.

Šta se konrektno radi kod oralnog seksa?

Biti zaljubljena osoba, biti voljen i voditi ljubav je predivna stvar. Na koji način će se ostvariti seksualni odnos, stvar je želja, potreba i dogovora osoba koje vode ljubav. Oralni seks je vrsta seksa u kojoj je polni organ žene ili muškarca stimulisan oralnim putem, odnosno usnama, jezikom, zubima.

U Ministarstvu prosvete naveli su da je reč o materijalima kakvi postoje u evropskim obrazovnim sistemima.

Printskrin: Politika

Printskrin: Politika

– Nažalost, svedoci smo raznih oblika nasilja nad decom incesta, pedofilije, trudnoća. Stoga, kada govorimo o obrazovnim paketima moramo imati u vidu važnost njihovog cilja – navode u resornom ministarstvu.

Unija sindikata prosvetnih radnika juče je zatražila hitno uklanjanje ovih materijala, a pored njih i Udruženje građana “Ko nam truje decu”.

Zoran Jovanović, osnivač Udruženja kaže da priručnici imaju oko 500 strana i koristiće se na časovima biologije, srpskog jezika, istorije, sociologije.

A šta vi mislite? Da li je bolje deci objasniti šta je seksualni odnos umesto da sama istražuju ili treba zabraniti da se uopšte o seksu priča o školama?

Da li je licemerno boriti se protiv seksualnog obrazovanja u zemlji koja ima nenormalno veliki broj maloletničkih trudnoća ili smatrate da će ovakve lekcije dovesti do još većeg broja neželjenih trudnoća?

(Telegraf.rs)

Jedan komentar

 1. Roditelj

  April 22, 2017 u 12:00 am

  Samo što napisah komentar povodom nekog drugog članka, kad evo ove “napredne” vijesti(iz kuhinje Srpske napredne stranke).Samo što se ovdje poklanja dosta pažnje zagovornicima homoseksualizma, kao da je i novinar u tom društvu.

  Pored genocida nad djecom zbog obaveznog vakcinisanja, evo i ovog vida:

  -Drugi vid uništavanja djece i porodice koji je sad u toku u Srbiji: Jedna organizacija koja se bavi propagiranjem lezbejstva, u saradnji sa drugom, koja propagira pederaj napisaše dva priručnika (po uputstvima iz Engleske) na oko 400 stranica, kao navodno za zaštite djecu od seksualnog nasilja, a ustvari proturaju propadandu za razvijanje homoseksualizma.
  I zamislite, ministarstvo prosvjete je dalo nalog školama da te priručnike koristi skoro uz svaki školski predmet, pa čak i uz matematiku.Predviđeno je da se radi odmah sa djecom u vrtiću od 3 godine, da ih obučavaju seksu, ali po homoseksualnom principu i da čak roditelji i roditeljski dom nisu pogodna sredina za njih! Preporučuju im da se zaljubljuju u isti pol!!!
  Za starije đake, još crnje i gore.Njih obučavaju analnom i oralnom “seksu”, istopolnim brakovima,…

  Na sve to Patrijarh pravoslavne crkve ćuti, katolički Nadbiskup ćuti, Muftija ćuti, drugi vjerski velikodostojnici ćute.
  To što predsjednik Vlade ne reaguje, jasno je da je to sve njegovo maslo, jer bez njega niko ništa ne može da uradi.
  Za mjesec dana će on da bude i predsjednik države.Kažu da on i jeste glavni peder, a jeste rekao da mogu da ga tako zovu.
  Eto, šta sve političari rade sopstvenoj naciji, jer ih ta EU ucjenjuje njihovim biografijama i zbog svojih drugih materijalnih ciljeva.
  Srbijanski ministar prosvjete kaže da jeste EU preporučila takvo “vaspitanje”.Međutim, preporuka ne znači moranje, a i država ako je samostalna, ne mora da sluša tamo neke bjelosvjetske protuve, međutim, političari kojima je prošlost mračna, kao i njihove sklonosti, se trude da budu “veći katolici od Pape”.
  A u svijetu se takvo učenje uopšte ne sprovodi.Provjereno za Englesku, Švajcarsku, Austriju, Švedsku, Ameriku,…
  Pominje se da je čak i engleska kraljevska porodica imala orgijanja sa djecom, pa im valjda nedostaje te jadne djece, pa hajd sad da im kretenske države “odškoluju” djecu, roditelje proglase nepogodnim, oduzimaju ih, pa da ih engleski i bjelosvjetski pederi “usvajaju”, a ustvari da ih zlostavljaju.

  Čik neka to proba neko u Iranu, Turskoj, Rusiji…gdje se cijeni tradicija, patrijarhalno vaspitanje i vjersko učenje.

  Pošto BiH prepisuje zakone iz Srbije, za očekivati je da i ova pošast zakuca na vrata.
  Vi vidite šta ćete raditi.

  Odgovori

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preporučujemo

Aleksandar Vučić-Inauguracija.

Srbija neće provalije u odnosima sa zemljama Zapadnog Balkana, u odnosima sa velikim silam…