Connect with us

Zvijezde i tračevi

DARKO TRPI OGROMNE BOLOVE NAKON OPERACIJE! Lekari se oglasili: Lazić mora hitno na noge, ali zbog jedne stvari može sve da se iskomplikuje i UGROZI MU ŽIVOT!

Published

on

Darko Lazić proveo je mirnu noć u Zemunskoj bolnici posle jučerašnje operacije butne kosti i ugradnje proteze u kuk. Darka su rano jutros, pre vizite, posetili roditelji i verenica Marina. Uspeli su na kratko da vide pevača, koji danas trpi jake bolove posle operacije

 Darko je tokom noći bio pod lekovima protiv bolova, pa je noć prošla mirno. Potpuno uobičajena postoperativna noć – otkriva izvor.

– KBC Zemun ima svoj kadar i rade operacije kakva je bila Darkova, ali njegova porodica je želela da doktori sa “Banjice” dođu i operišu ga – rekao je jedan od doktora.

On kaže da će pevačev oporavak nakon hirurških zahvata trajati najmanje pola godine, a da u bolnici zbog opšteg stanja i pojačanih rizika Darko mora ostati još najmanje mesec dana.

– Zbog mogućih komplikacija čovek sa povredama kakve su Darkove mora biti pod konstantnim lekarskim nadzorom najmanje mesec dana. Odmah i nakon operacije njemu je promenjen položaj tela i uzglavlje kreveta je uzdignito kako bi se smanjio rizik od skupljanja vode u plućima. Uz ovaj rizik njemu preti i embolija, začepljenje arterije ugruškom i tromboza, te mora da prima pojačanu terapiju antikoagulansima – objasnio je doktor.

Popularno