Connect with us

Zvijezde i tračevi

DARKO LAZIĆ JE IMAO SAMO JEDAN ZAHTEV OD LEKARA! Kada je saznao da počinje sa terapijama, ŽELEO JE SAMO OVO!

Published

on

Darko Lazić u ponedeljak je krenuo sa elektroterapijom, a od samog dolaska u banju u Mladenovcu, u njegov apartman svakodnevno dolaze lekari koji brinu o njegovom zdravlju. U momentu kada je saznao da počinje sa terapijama, Darko je imao samo jednu želju i zahtev

 – Odmah je lekare pitao da li može da ide na terapije kao i svi ostali pacijenti, sasvim normalno u sobu na prvom spratu u kojoj se terapije i dobijaju. Ne želi uopšte da se ističe u odnosu na druge pacijente, a iako je u banju došao sa politraumama, želi da se što pre izleči – kaže izvor iz banje.

Međutim, lekari su odmah doneli odluku da će Darko narednih dana da se leči u apartmanu, gde će biti u kontaktu sa što manjim brojem ljudi. Kao što smo već pisali, postoji bojazan da se pevaču zbog prehlada i gripova koji su u jeku, ometa dalje lečenje.

 – Darko će narednih nekoliko dana terpije primati u svom apartmanu, tako je odlučio njegov tim lekara –  kaže dalje izvor.

Inače, Darko je u banju na lečenje upućen regularnim putem preko osiguranja, a u banju nije stiglo rešenje kojim mu se propisuje pratilac, iako je praksa da teži slučajevi, kao što je Darkov, imaju pravo na to. Njegova majka Branka uredno doplaćuje boravak.

Popularno