DARKO LAZIĆ JE IMAO SAMO JEDAN ZAHTEV OD LEKARA! Kada je saznao da počinje sa terapijama, ŽELEO JE SAMO OVO!

Darko Lazić u ponedeljak je krenuo sa elektroterapijom, a od samog dolaska u banju u Mladenovcu, u njegov apartman svakodnevno dolaze lekari koji brinu o njegovom zdravlju. U momentu kada je saznao da počinje sa terapijama, Darko je imao samo jednu želju i zahtev

 - Odmah je lekare pitao da li može da ide na terapije kao i svi ostali pacijenti, sasvim normalno u sobu na prvom spratu u kojoj se terapije i dobijaju. Ne želi uopšte da se ističe u odnosu na druge pacijente, a iako je u banju došao sa politraumama, želi da se što pre izleči - kaže izvor iz banje.

Međutim, lekari su odmah doneli odluku da će Darko narednih dana da se leči u apartmanu, gde će biti u kontaktu sa što manjim brojem ljudi. Kao što smo već pisali, postoji bojazan da se pevaču zbog prehlada i gripova koji su u jeku, ometa dalje lečenje.

 - Darko će narednih nekoliko dana terpije primati u svom apartmanu, tako je odlučio njegov tim lekara -  kaže dalje izvor.

Inače, Darko je u banju na lečenje upućen regularnim putem preko osiguranja, a u banju nije stiglo rešenje kojim mu se propisuje pratilac, iako je praksa da teži slučajevi, kao što je Darkov, imaju pravo na to. Njegova majka Branka uredno doplaćuje boravak.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram