Dara o Vranješu i ONOM snimku!

Dara Bubamara opet "hara" naslovnim stranama, zbog intimnog snimka koji je podelila na Instagramu, zatim obrisala, zatim rekla "šta sad, pritisla sam pogrešno dugme"!

Pevačica je sada za domaću štampu komentarisala poruku koju je, nakon tog snimka, dobila od fudbalera Ognjena Vranješa. Igrač belgijskog Anderlehta takođe je punio tabloide navodnom prepiskom sa Jelenom Karleušom.

Svi skandali Ognjena Vranješa

"Nisam mogla da verujem da čovek, posle svega što je uradio Jeleni, piše meni. Verovatno me je kontaktirao jer je hteo opet malo da bude u novinama. On je meni godinama pisao porukie, uglavnom nisam ni čitala kada vidim od koga su, jer nisam iz tog filma. Nisam ja neka starleta, pa da se dopisujem sa Indijancem. Ovu poslednju poruku sam namerno objavila, jer nisam mogla da verujem da mi on u čitavoj toj muci piše," rekla je Dara za "Informer".

O snimku ponavlja, šta sad…

"Ništa nisam radila što ne rade drugi, a ispala sam najgora. Svi se snimaju, ali Dara slučajno objavi, pa nastane haos. Svi smo živi i zdravi, to je najvažnije, idemo dalje. Ja sam pevačica, radim i zarađujem, pogrešila sam i kajem se, naravno da to nisam namerno uradila," rekla je ona.

"Preživela sam već dve porno afere, pregrmeću i ovu," rekla je Dara.

Pogledajte video sa njom!

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram