Connect with us

Lifestyle

Da li ste loš ljubavnik?

Published

on

Titulu lošeg ljubavnika ne želi nijedan muškarac, ali je neki ipak nose. Kako uopšte otkriti jeste li loš ljubavnik? Ako vam partnerka to ne govori direktno, otkrićete u njenom ponašanju…

Možda izgledate kao Apolon, inteligentni ste i elokventni, a ni šarma vam ne nedostaje. Međutim, sve to pada u vodu ako ste loš ljubavnik. Možda se sa partnerom savršeno slažete, ali ako stvari ne funkcionišu dobro u krevetu, samo je pitanje vremena kad će se veza raspasti. Kako, dakle, znati jeste li loš ljubavnik?

Brzinski seks 

Iako seks na brzaka ima svojih prednosti, nikako nije dobro da to postane konstanta u krevetu. Prisetite se kako izgleda vaš seks u poslednjih nekoliko meseci. Ako je prosečno trajanje odnosa desetak minuta, onda možete biti sigurni da vaš partner nije zadovoljen. Njoj samo za predigru treba više vremena. Posvetite se u potpunosti njenom telu, dodirujte je i ljubite, a kad to napravite onako kako treba, počnite s penetracijom.

Ne produžite li trajanje seksa, skratićete trajanje veze jer brzinskom seksu skloni su samo loši ljubavnici, a žene takve ne žele.

Rutina 

Rutina je najopasniji neprijatelj seksa. Nijedan dobar ljubavnik nikad ne ponavlja iste pokrete. Ako seks s vama izgleda kao deja vu, onda znajte da ste loš ljubavnik. Niko ne voli unapred da zna kako će sve izgledati.

Započinjete li uvek seks na isti način, dodirujete i ljubite ista mesta na njenom telu, sasvim sigurno ste zapali u rutinu, a rutina je dosadna! Ono što je njoj bilo zanimljivo prvi put, neće biti uzbudljivo i idućih 50 puta. Vreme je da malo rasplamsate maštu. Ako je nemate, nabavite literaturu koja vas može nadahnuti. U svakom slučaju, promena je nužna ako ne želite etiketu lošeg ljubavnika.

Seks prema rasporedu

To što ste umorni i što puno radite, nije opravdanje za vaše loše ljubavničko umeće. Ako imate seks samo vikendom jer tada imate vremena ili nekim drugim danom tokom nedelje i tako već neko vreme, onda znajte da ste postali mašina.

Međutim, u seksu nito ne želi mašinu, a ni mehaničke radnje. Ono što seks čini uzbudljivim je spontanost. Ako je nemate, opasno se približavate tituli lošeg ljubavnika. Vreme je da prestanete da planirate seks i da se prepustite vođenju strasti. Strasni ljubavnici su uvek i najbolji ljubavnici.

Sebičnost

Sebičnost nije dobra ni na jednom životnom području, a posebno nije dobra u seksu. Ako vam je samo stalo da zadovoljite sebe, a potrebe partnera su vam na drugom ili nekom još gorem mestu, onda imate ozbiljan problem.

Možda niste svesni, ali vi ste bez imalo sumnje loš ljubavnik. Sebičnost u krevetu ne možete skriti, a posledica takvog ponašanja je nezadovoljena žena. Uz nezadovoljenu ženu ide loš ljubavnik. Ako ne želite biti takvi, vreme je da počnete da mislite i na njene potrebe.

Popularno