ČUDO OD VJEŽBE Probajte obrnute trbušnjake (VIDEO)

Fizička aktivnost i balansirana ishrana idu ruku pod ruku, ako želimo da izgledamo lijepo.

Vježbe koje će “uništiti” salo na leđima ne zahtjevaju više od 15 minuta vašeg vremena, a pomoći će vam da opet izgledate lijepo.

Lezite na pod na stomak. Ispružite ruke uz tijelo i zategnute ih. Probajte da se izvijete što više možete. Kao da radite obrnute trbušnjake. Vratite se u početni položaj pa ponovite ovu vježbu 10 puta.

Vježba broj 2.

Kao i u prvoj vježbi i u ovoj lezite na stomak i probajte da se izvijete što više pri tome držite ruke na glavi. Kao kada radite trbušnjake, ali u ovom služaju radite obrnuto.

Vježba broj 3.

Ova vježba će vam pomoći da se oslobodite sala sa donjeg dijela leđa. Struk će vam biti tanji i izgledaćete ljepše. Lezite na stomak. Ruke stavite iza glave, pa pokušajte da se izvijete na lijevu pa na desnu stranu. Lagano se zarotirajte čas na jednu, čas na drugu stranu i ovu vježbu ponavljajte 10 puta.

Vježba broj 4.

Ova vježba će pomoći da se oslobodite sala na gornjem dijelu leđa. Spustite se u položaj psa. Opustite leđa a zatim se “nakostrešite” kao mačka. Opet opustite tijelo u poziciju psa, pa se opet zategnite kao mačka i tako 10 puta.  Ako želite da se oslobodite sala sa leđa, pored vježbanja izuzetno je važno da držite dijetu. Tj. neophodno je da vaša ishrana bude balansirana i oslobođena od masnoća i šećera.

Da biste smršale u rekordnom roku, naša preporuka je da pijete sok od 1 šargarepe svaki dan ili da jedete grejpfrut ili limunadu na prazan stomak.

Pored gore navedenih vježbi, za skidanje sala sa leđa, plivanje je takođe veoma korisna vježba.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram