Početna Lifestyle Četiri od pet žena ne može postići orgazam penetracijom

Četiri od pet žena ne može postići orgazam penetracijom

0
0

Još uvijek mnogi vjeruju u mit da je ženi dovoljna penetracija penisom kako bi doživjela orgazam. Ali, istraživanja su pokazala da svaka 5 žena uspije postići orgazam penetracijom, ostale žene trebaju pomoć…

Sedam od deset žena u Velikoj Britaniji imaju višestruke orgazme, a neke od njih dožive i do 20 orgazama u noći vruće strasti, otkriva nedavno provedeno istraživanje. Višestruki orgazmi su uobičajeni među Britancima, a većina žena doživi dva u jednom spolnom odnosu.

No 2 posto žena doživljava do 20 orgazma u jednom seksualnom odnosu, a osam posto tvrdi da ima više od deset orgazma tijekom seksa.

Celebrity par seksologa dr. David Delvin i dr. Christine Webber proveli su online upitnik na 1250 žena iz Velike Britanije u dobi između 20 i 24 godine o seksualnom životu i orgazmima. Ispitanici su odgovarali na 13 pitanja o svom seksualnom životu.

Saznali su da 4 od 5 žena ne može postići orgazam penetracijom. Njima je potrebna dodatna ručna stimulacija.

– Znali smo da veliki broj žena imaju problema i kada je u pitanju orgazam, vrlo su tjeskobne. Mnogi muškarci i žene, pa čak i doktori, još uvijek vjeruju u mit da je dovoljno da muškarac penetracijom stimulira ženu i tako je dovede do orgazma – objasnila je dr. Webber za Daily Mail.

Ovaj način postizanja orgazma se konstantno potiče u popularnoj kulturi kroz razne medije – putem romantičnih filmova, serija, čak i pornografije. Zbog toga mnogo žena misli da nešto nije u redu s njima. Isto tako, mnogo muškaraca vjeruje da je potrebna samo penetracija da bi zadovoljili ženu – nadodaje je dr. Webber.

Ključno saznanje koje smo dobili ovim istraživanjem, a koje svaka žena treba znati je: Nemojte misliti da s vama nešto nije u redu ako ne možete doći do orgazma samo penetracijom! – poručuje dr. Webber.

(24sata.hr)

Komentar

Preporučujemo

Tražite od NJEGA da vam primeni TEHNIKU OSMICE i garantovano ćete imati VRHUNSKI ORGAZAM!

Iako vam možda deluje da ste sve poze “izdegustirali”, sigurno se varate. Insp…