Početna Lifestyle Četiri od pet žena ne može postići orgazam penetracijom

Četiri od pet žena ne može postići orgazam penetracijom

Comments Off on Četiri od pet žena ne može postići orgazam penetracijom
0

Još uvijek mnogi vjeruju u mit da je ženi dovoljna penetracija penisom kako bi doživjela orgazam. Ali, istraživanja su pokazala da svaka 5 žena uspije postići orgazam penetracijom, ostale žene trebaju pomoć…

Sedam od deset žena u Velikoj Britaniji imaju višestruke orgazme, a neke od njih dožive i do 20 orgazama u noći vruće strasti, otkriva nedavno provedeno istraživanje. Višestruki orgazmi su uobičajeni među Britancima, a većina žena doživi dva u jednom spolnom odnosu.

No 2 posto žena doživljava do 20 orgazma u jednom seksualnom odnosu, a osam posto tvrdi da ima više od deset orgazma tijekom seksa.

Celebrity par seksologa dr. David Delvin i dr. Christine Webber proveli su online upitnik na 1250 žena iz Velike Britanije u dobi između 20 i 24 godine o seksualnom životu i orgazmima. Ispitanici su odgovarali na 13 pitanja o svom seksualnom životu.

Saznali su da 4 od 5 žena ne može postići orgazam penetracijom. Njima je potrebna dodatna ručna stimulacija.

– Znali smo da veliki broj žena imaju problema i kada je u pitanju orgazam, vrlo su tjeskobne. Mnogi muškarci i žene, pa čak i doktori, još uvijek vjeruju u mit da je dovoljno da muškarac penetracijom stimulira ženu i tako je dovede do orgazma – objasnila je dr. Webber za Daily Mail.

Ovaj način postizanja orgazma se konstantno potiče u popularnoj kulturi kroz razne medije – putem romantičnih filmova, serija, čak i pornografije. Zbog toga mnogo žena misli da nešto nije u redu s njima. Isto tako, mnogo muškaraca vjeruje da je potrebna samo penetracija da bi zadovoljili ženu – nadodaje je dr. Webber.

Ključno saznanje koje smo dobili ovim istraživanjem, a koje svaka žena treba znati je: Nemojte misliti da s vama nešto nije u redu ako ne možete doći do orgazma samo penetracijom! – poručuje dr. Webber.

(24sata.hr)

Komentari su zatvoreni

Preporučujemo

Zodijački stelijum OTKRIVA mnogo važniju stvar o BUDUĆNOSTI od vašeg HOROSKOPSKOG ZNAKA

Ako zaista želite da saznate duboku istinu o vama – ovo je najbolji način Horoskopi …