Ceca pokazala NOVU FRIZURU, a zbog onoga što je rekla o VELJKOVOJ SVADBI nastao je MUK

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović održala je spektakularan koncert u Crnoj Gori, a tom prilikom je u malom gradiću Igalu nastao opšti haos zbog dolaska najveće balkanske zvijezde. Kako je danas predstavljena nova pjesma njene nasljednice Anastasije Ražnatović, Ceca je ispričala kako posmatra muzičku karijeru svoje kćerke, te se osvrnula i na sina Veljka.

– Ja sam joj samo majka i koleginica. Neću ništa pretenciozno da govorim, ljudi će misliti da nisam objektivna. Znam sve vrijeme kako je pjesma nastajala, kako se radilo na tome. Želim prvo sud publike, to mi je najvažnije – istakla je Ceca Ražnatović, koja je ovog puta pred kamerama pokazala novu, kraću frizuru.

Kako je pjevačicin sin Veljko Ražnatović nedavno na ruku svoje vjerenice Bogdane Rodić stavio vjerenički prsten, Ceca je za emisiju “Premijera: vikend specijal” objasnila da na tu temu nerado govori.

– Prije ću ja da se udam, a ja ni momka nemam. Mlad je on, tek je napunio 22 godine. To su već njegove želje, ne mogu da pričam sada o toj svadbi, majke mi muka mi je. Ne želim da budem PR Ražnatovića – rekla je pjevačica u svom stilu.

Ceca je govorila i o svojim planovima kada je izlazak novog albuma u pitanju, ali i velikom koncertu na Ušću.

– Planirala sam da napravim promociju albuma na “Ušću 3”, to se nije dogodilo zato što nisam zadovoljna onim što sam do sada čula. Ne žurim – ispričala je Ceca.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram