Connect with us

Gamezone

Call of Duty: Modern Warfare Remastered napokon izlazi zasebno, ali cijena mu je kriminalna

Published

on

Activision je potvrdio kako će pola godine nakon izlaska Infinite Warfarea početi prodavati Modern Warfare Remastered u zasebnom paketu.

Baš kako su i vrapci na granama pjevušili – istina je da će Call of Duty: Modern Warfare Remastered dobiti samostalno izdanje, pola godine nakon što se prodavao uz skuplje, Legacy izdanje Infinite Warfarea. Zasebni MW Remastered izaći će na PlayStationu 4 već ovoga utorka – 27. 06. Verzije za PC te Xbox One uslijedit će kasnije tijekom ljeta.

Mnogima je cijena pri nabavi Modern Warfare Remastereda bila glavna prepreka ako nisu željeli Infinite Warfare. Osamdeset eura nije toliko visoka cijena za dvije igre, ali ako želite samo jednu od njih – definitivno je previše. Stoga je postojala nada da će MW Remastered biti nešto povoljniji izvan Legacy Editiona.

Međutim, ovdje ipak govorimo o Activisionu pa je možda nerealno očekivati cijenu od 20 eura. Složit ćemo se da bi cijena od 25 eura bila poštena. No, MW Remastered neće koštati toliko. Najuporniji bi vjerojatno prihvatili cijenu od 30 eura, no MW Remastered neće koštati ni toliko. Dobro, pa neće ga valjda prodavati za 35 eura ako mu je vrijednost u Legacy Editionu bila 20 eura? Neće.

Cijena Modern Warfare Remastereda bit će visokih 40 eura. Može zvučati smiješno s obzirom da se jedna Uncharted remaster kolekcija (tri igre u paketu!) prodaje po toj cijeni, ali je zapravo očekivano, kao što sam svojedobno predvidio u svojoj kolumni. Naime, Activision iznimno cijeni svoje CoD igre pa ih nakon 14 godina ima obraza prodavati po 20 eura komad.

S obzirom da bi klasični Modern Warfare morao biti prodavan po nižoj cijeni u slučaju da Remaster verzija ne košta barem duplo – jasno vam je zašto igra ne može biti jeftinija – to bi poremetilo čitav poredak u svemiru.

(HCL.hr)

Popularno