Bred Pit: Uživam kao samac

Holivudski zavodnik Bred Pit (55) progovorio je o samačkom životu nakon razvoda od glumice Anđeline Džoli (44). Za strane medije rekao je kako sada uživa te dodao da ga društvene mreže uopšte ne zanimaju.

FOTO: Tanjug/AP


"Trenutno uživam u životu i ne želim praviti Instagram, jednostavno ne vidim svrhu toga. Možda ću jednog dana ustati i promijeniti mišljenje, ali za sada nemam potrebu za tim", izjavio je glumac, prenio je "Blic".


Anđelina Džoli uskoro odlazi snimati svoj novi projekt u Novi Meksiko gdje će provesti ostatak ljeta. Za to vrijeme svoje će šestoro djece prepustiti u ruke bivšem suprugu. Glumica do sada nije htjela dijeliti starateljstvo s Bredom pa se na ovo gleda kao na veliki pomak u njihovom odnosu.


Izvor blizak paru ispričao je kako je glumac oduševljen što će biti s djecom jer se nisu baš vidjeli često nakon raskida veze, a sretni su i njegovi roditelji koji će provesti vrijeme s unucima.


Nekadašnji slavni holivudski par započeo je romansu 2005. na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smit'. Bili su zajedno više od deset godina, a u braku dvije godine. Razišli su se u septembru 2016.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram