BRAZDE OD ŽENSKIH NOKTIJU PO VRATU Keba ispričao kakvu je nezgodu doživio na nastupu

Gosti emisije “Magazin In” bili su pjevač Dragan Kojić Keba i glumac Dragan Marinković Maca. Kako je čitava emisija tekla u zabavnom tonu, Maca je ispričao jednu zanimljivu situaciju, a koja se ticala pjevača.

– Ja sam radio “Pile Maca Šou” i Keba je bio gost. Kada je došao imao je tragove od ženskih noktiju po vratu. Ja ga pitam šta je to, on kaže: Brate, pjevao sam, bio na koncertu, neka djevojka kao nešto da mi kaže i ja se sagnem i ona me ogrebe – ispričao je Maca ovu zanimljivu anegdotu.Voditeljica Sanja Marinković je zaključila da je Keba bio žrtva ženske nježnosti i ljubavi. Pjevač je imao potrebu da objasni cijelu situaciju, pa je ispričao i kako je tekao ovaj događaj.

– Hari Mata Hari i ja smo bili zajedno na turneji u Oslu. Mene svugdje žene obožavaju. Bina je bila visoka, publika dole. I jedna djevojka je htjela da me poljubi i ona me uhvatila i povukla me dole, gubio sam ravnotežu i naglo sam se povukao i ogrebala me. Ni sada mi niko ne vjeruje da je to istina – rekao je Kojić.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram