BRAĆA POGINULA U STRAVIČNOM UDESU Automobil se pri punoj brzini ZAKUCAO U STUB

Braća D.A. (32) i M.V. (22) stradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15.50 dogodila u naselju Rucka, kod Umke. Nesrećni mladići podlegli su povredama na licu mjesta, nakon što se njihovo vozilo u punoj brzini zakucalo u električni stub.

FOTO: srpskainfo.com

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, braća su se kretala iz pravca Rucke ka Maloj Moštanici. Iz zasada neutvrđenih razloga, vozač automobila marke BMW izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s puta. Tom prilikom, vozilo se zakucalo u banderu.

Automobil se pri velikoj brzini popeo na dva točka i udario u stub električne energije, a dva brata izdahnula su na mjestu. Na mjestu stravičnog prizora morale su da intervenišu i ekipe vatrogasaca, koje su sjekle vozilo ne bi li iz njega izvukle tijela dva mladića, prenosi Blic.

Prema pisanju pojedinih medija, mladići su žurili da stignu kući prije početka policijskog časa, kao i da je uzrok tragedije neprilagođena brzina.

Večernje novosti pišu da je mladiće identifikovao kolega.

– Nisu se javljali na telefon kolegi. To mu je bilo sumnjivo, pa je on svojim automobilom pošao za njima, kao da je predosjećao da se nešto strašno dogodilo. Došao je do dijela puta gdje se nesreća dogodila i tamo ga je zaustavila policija. Samo je upitao da priđe i vidi vozilo. Odmah je znao ko su žrtve – prepričao je jedan od očevidaca za Novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, D.A. i M.V. su braća po majci. U selu Rucka bili su angažovani poslom desetak dana, budući da su obojica obavljala molerske radove. Živjeli su u Barajevu.

– Njihov BMW bio je prepoznatljiv u naselju, i viđali smo ih posljednjih dana. Bili su fini momci, vrijedni, lijepo vaspitani. Kako sam čuo, moleraj im je porodični posao, komšije su zadovoljne kako su radili. Mnogo mi je žao što ih je ovakva sudbina snašla – kaže jedan od meštana.

Tokom policijskog uviđaja put ka Maloj Moštanici bio je potpuno blokiran za saobraćaj.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram