"Bogatiji smo za 7-8 hiljada" Poslije diskvalifikacije PRONAŠLI NOVAC iz "Zadruge" u plišanoj igrački

Rijaliti zvijezde Dalila Dragojević i Dejan Dragojević pronašla su u plišanoj igrački novac koji su dobili od produkcije za nedjeljni budžet dok su bili dio "Zadruge 3", prije nego što su diskvalifikovani.

FOTO: DALILA_DRAGOJEVIC_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Raspremajući garderober, naletim na svima dobro poznatu igračku koja je krasila naš krevet u “Zadruzi 3” i ujedno bila štek za novac. S obzirom da znate na koji način smo otišli iz “Zadruge”, par zadrugara nas je spakovalo i ujedno je uletjela u odjeću i naša igračka, a da niko nije uspio da napipa novac. Iako su se svi trudili da pronađu u našoj odjeći i novac, nisu uspjeli – napisala je rijaliti zvijezda i dodala:

– Danas 21.02.2021. dobila sam par hiljada od svog Lile da kupim nešto zanimljivo. Inače, ovo su bili naši nedjeljni budžeti koje nekad nismo uspjeli da potrošimo jer je bila zajednička kupovina u kojoj bi samo jedna osoba išla po namirnice, a da nikada nije donijela ono što svi traže jer je prosto nemoguće. Zbog toga mi nismo učestvovali u tome i sada smo bogatiji za 7-8 hiljada dinara. Šta biste vi uradili sa ovim novcem? – pitala se ona, a komentari se samo nižu, prenosi Blic.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram