Connect with us

Zvijezde i tračevi

Bio sam na kokainu, za noć sam gubio 20.000 evra na kocki: Mikijeva ispovest šokirala zadrugare!

Published

on

– Volim da se kartam i verovatno ću igrati kladionicu do kraja života – rekao je Miki

Da je Miki poznat po iskrenosti to je odavno poznato, a Đuričić je to potvrdio i kada je otkrio nekoliko šokantnih detalja iz svog života.

Đuričić je priznao da je imao velikih problema sa kockom, kao i da je proćerdao ogromne pare. Takođe, on je ispričao i da je koristio kokain.

– Ne kockam se više u velike pare kao ranije. Igram sportske tikete i uplaćujem po 100, 200 dinara, a nekada i 1.000. Volim da se kartam i verovatno ću igrati kladionicu do kraja života. Ali odavno se nije desilo da za noć izgubim 20.000 evra. U poslednje dve godine dva puta sam zaradio veći novac i nisam ga prokockao. Ne idem u kazina, jer sam sebi dao zabranu ulaska, ali i dalje volim da igram poker, pa kada sam u selu, sa prijateljima uložimo po 2.000 dinara i kartamo se celu noć. Nikada ništa o svom životu nisam krio, jer nisam riba da ne smem da kažem. Koristio sam kokain pre pet godina, novac sam proćerdao na kocku, putovanja, ku*ve – izjavio je Miki i dodao da bi želeo da sredi svoj život.

 Uvek je bilo žena u mom životu i to stoji. Tri puta sam bio ozbiljno zaljubljen, čak sam i svadbe zakazivao. Međutim, problem je uvek nastajao kada su sve te žene mislile da znaju bolje od mene i kada su poželele da me menjaju. Ali i one imaju pravo, jer dešavalo se da mi dune, pa na šest meseci odem u Kupinovo, odatle odem u Novi Sad da radim… Ali sve su to moje devojke znale, ali su opet želele posle da me menjaju. Već imam 40 godina i ako mene pitate, i dalje bih terao kera, ali imam sestru, prijatelje, koji mi stoje nad glavom i pritiskaju me da sredim svoj život – rekao je Miki i objasnio zašto nije postao otac.

– Pokušavao sam da sa dve žene dobijem decu, ali nisam mogao, nisam uspeo. Volim da sam sam i neću da mi neko stoji nad glavom – zaključio je Miki.

(Telegraf.rs)

Popularno